Nefunkční boot instalačního disku Windows 7
Nefunkční boot instalačního disku Windows 7
Mam problem s instalaci Windows 7.V BIOSU nastavim Boot na dvd mechaniku ulozim a restartuju.Dam bootovat z mechaniky,ale nenebehne nic,jen se mi to prepne do nouzoveho rezimu.Zkousela jsem jeste xp ,jestli to mam v biosu nastaveny dobre a ty jsem rozebehla normalne.Tak nevim co to muze byt.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 03 úno 2012 01:58, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upřesnění nadpisu „Nefunkcni boot windows 7“
Důvod: Upřesnění nadpisu „Nefunkcni boot windows 7“
Re: Nefunkční boot instalačního disku Windows 7
Vítej na fóru PC-HELP!
Jestliže instalačka XP naběhne a instalačka Windows 7 ne, hádám, že ty Sedmičky nebudou originální disk. Mýlím se?
Jestliže instalačka XP naběhne a instalačka Windows 7 ne, hádám, že ty Sedmičky nebudou originální disk. Mýlím se?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
jj nejsou ale to ani xp nejsou a nabehnou
Ten, kdo to DVD (CD) kopíroval, neudělal kopii 1:1, nýbrž očividně prostě zkopíroval soubory, čímž na médium nepřenesl bootovací sektor, čímž pádem z tohoto média nenabootuješ a instalaci spustíš leda z již spuštěného spuštěného, nainstalovaného systému.
Vzhledem k tomu, že máme v pravidlech fóra (četla jsi je?) striktní odmítnutí nelegální činnosti a rady, jak rozběhnout nelegální kopii, příliš košér věru nejsou, a tudíž ti je tu nemůže nikdo poskytnout, jsem nucen toto vlákno zamknout. Dobrou noc.
Vzhledem k tomu, že máme v pravidlech fóra (četla jsi je?) striktní odmítnutí nelegální činnosti a rady, jak rozběhnout nelegální kopii, příliš košér věru nejsou, a tudíž ti je tu nemůže nikdo poskytnout, jsem nucen toto vlákno zamknout. Dobrou noc.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Zbook G6 - windows na pomalejším disku Příloha(y)
od Qinter » 08 črc 2024 20:30 » v Vše ostatní (hw) - 30
- 10558
-
od Qinter
Zobrazit poslední příspěvek
30 črc 2024 22:40
-
-
- 2
- 1867
-
od Luk4579