Zdravím :) Mám doma už nějaký ten pátek HD6870, protože stará HD4850 odešla (nejsem si jistý, že to dělá zrovna nová karta), ale někdy se mi stane, že při zapnutí počítače nebo i v průběhu hraní/práce na něm, se vypne obraz, větráky se spustí uplně naplno jako kdyby běžel benchmark vydrží to asi 2 minuty a pak se počítač vypne. Když ho pak znova zapnu větráky se zas rozeběhnou na max a obraz nic. Takže znova vypnu PC a zapnu... a jde normálně. Nesetkal se s tím už někdo? Díky
Sestava:
AMD Phenom II X2 550 BE
MSI HD6870 1GB
4GB Patriot RAM
Gigabyte MA-770-UD3 rev.2
Fortron BlueStorm II 500W
Vypínání obrazu a řev
-
- Pohlaví:
Re: Vypínání obrazu a řev
V průběhu hraní zkontroluj teploty HWmonitorem. Pokud řve větrák na grafice je třeba to vyčistit, případně vyměnit.
Teploty byly v pořádku, ale i tak jsem radši vyčistil celý počítač. Zatím se drží, tak uvidíme.
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já měl podobnou sestavu... A měl jsem podobný problém, že když jsem na něm dělal nějákou práci, hrál hry tak naběhla modrá smrt (bsod) měl jsem ten samý zdroj, co ty, a vyměnil jsem ho a bylo po starostech. I když to asi nevyřeší tvůj problém no... S tímhle zdrojem a hlavně s touhle značkou jsem měl vždy potíže... I když možná je to tím přehříváním.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3226
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
09 úno 2025 18:54