Náhlý pokles udávané síly wifi signálu.* Vyřešeno
Náhlý pokles udávané síly wifi signálu.*
Dobrý den, mám problém se signálem wi-fi. Vždycky jsem měla plný signál, všech pět čárek, z ničehonic, chytám občas jen 1/5. Myslela jsem, že je to mou wifi doma, ale ostatní notebooky tam mají plný signál ve všech prostorech. Vzala jsem si netas do rest., ke kamarádce, atd, kde mají všichni plný signál a muj netas zase jen 1/5 nebo nic.. Vážne vám budu strašně vděčná za každou radu..
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s Wi-Fi
1) zopakovat Pravidla, zejména tu část, která praví, jak nemá vypadat název tématu
2) navštívit servis, z nějakého důvodu klesla citlivost wifi přijímače v notebooku nebo je chyba v připojení antény na vstup přijímače - obé je uvnitř ntb, takže to vyžaduje odborný zásah.
Téma přejmenováno.
2) navštívit servis, z nějakého důvodu klesla citlivost wifi přijímače v notebooku nebo je chyba v připojení antény na vstup přijímače - obé je uvnitř ntb, takže to vyžaduje odborný zásah.
Téma přejmenováno.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Pohlaví:
Re: Náhlý pokles udávané síly wifi signálu.*
Sice ne příliš úspěšné, ale zkusil bych přeinstalovat ovladače wifi - pak už jedině ten servis.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 4000
-
od rara01
Zobrazit poslední příspěvek
30 pro 2024 21:09
-
- 2
- 2910
-
od cobr4in
18 srp 2024 22:19
-
- 7
- 2963
-
od petr22
24 pro 2024 11:45
-
-
Jak změřit kvalitu signálu na iOS a Abdroid
od teichmann.ondrej » 20 pro 2024 14:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 2475
-
od teichmann.ondrej
20 pro 2024 20:07
-
-
- 7
- 5259
-
od peta501