Zdravím všechny, vyskytl se mi jeden problém. Mám na svém hlavním steam účtu 8 her. Pak používám další 3 účtu, které mi prodali na aukru lidé, kteří již hry nechtěli hrát-na každém jsou maximálně 2 hry.
Chtěl jsem se najednou přihlásit pod jedním účtem a napsalo mi to, že nesouhlasí jméno nebo heslo. Pak jsem dal obnovit ztracené heslo a na můj změněný mail mi nic nepřišlo-takže mi ho pravděpodobně někdo ukradnul. No říkám si, nedá se nic dělat. Ale najednou se nemůžu přihlásit ani k jednomu(ani k hlavnímu)-napsalo mi to, že je blokované a to i další 2 účty.
Psal jsem již na podporu steamu, ale zatím nic nepřišlo. Nevíte, jak může a bude steam reagovat, nerad bych o všechno přišel. Měl jsem změněné heslo i mail a stejně jsem se nemohl přhlásit.
Díky.
Steam-blokace účtu
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Steam-blokace účtu
To ti nikdo neukradl.Prostě tě okradly majitelé.Ty sis měl totiž vertifikovat email na ty koupený.Ty koupené mají jiný email než ty.Proto tě to nepustí.
Podpora se chytá za hlavu.Měl si poslat ofocené čísla popř.krabičky,že si to koupil.Ty koupené /na aukru/ti asi neobnoví.Steam účty je zakázáno prodávat.
Podpora se chytá za hlavu.Měl si poslat ofocené čísla popř.krabičky,že si to koupil.Ty koupené /na aukru/ti asi neobnoví.Steam účty je zakázáno prodávat.
Ale já jsem si verifikoval mail na ty koupené účty, to je samozřejmé.
Steam kontroluje i adresu z které se účet přihlašuje a pokud máš účtů víc, tak tím porušuješ několik jejich pravidel. Takže jednoduše zjistili že se najednou všechny účty přihlašují ze stejné adresy a všechny je zablokovali.
To mě napadlo a vrátí mi ten hlavní účet? Ti ostatní ať si nechají, ale ten můj hlavní by mi mohli vrátit, všechny hry jsou legální. Psal jsem tam již 3x, ale žádná odpověď. To by mě na.ralo
Vracím se ke svému předchozímu příspěvku. Se steamu mi odpověděli, že potřebují ověřit vlastnictví mého účtu. To mám udělat tak, že mám vzít DVD se hrou, kde je CD-key a napsat tam Ticket number, které mám vygenerováno od začátku komunikace se Steamem.
Problém je ten, že mám všechny hry v digitální podobě a to takové, že jsem je zakoupil na Aukro.cz. Prodejce mi pak v mailu poskytnul nepoužitý CD-klíč. Psal jsem ji to tak již dříve a pravděpodobně to nechtějí akceptovat. Setkal jste se někdo s tímto problémem? Děkuji
Problém je ten, že mám všechny hry v digitální podobě a to takové, že jsem je zakoupil na Aukro.cz. Prodejce mi pak v mailu poskytnul nepoužitý CD-klíč. Psal jsem ji to tak již dříve a pravděpodobně to nechtějí akceptovat. Setkal jste se někdo s tímto problémem? Děkuji
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Pojďme si to upřesnit.
Ty si koupil účty s emailama nebo klíče a ty ti pak poslal jako dárek.
Akce typu http://pocitace.aukro.cz/civilization-v ... 90805.html tomu rozumím tak,že ti pošle klíč.Sic nechápu,proč to prodávají pod cenou..
Nebo jak se ptám.Koupil si účet se hrou a dal ti přihlašovací údaje?
Tak spusť
Ty si koupil účty s emailama nebo klíče a ty ti pak poslal jako dárek.
Akce typu http://pocitace.aukro.cz/civilization-v ... 90805.html tomu rozumím tak,že ti pošle klíč.Sic nechápu,proč to prodávají pod cenou..
Nebo jak se ptám.Koupil si účet se hrou a dal ti přihlašovací údaje?
Tak spusť

Obě dvě možnosti. Mám hlavní účet, kde mám 6 her, které jsem koupil jenom klíče(nebo jsem dostal steam gift). Pak mám další 3 účty, které jsem komplet koupil, o ty mně moc nejde, tam mám vždy po jedné hře( k těm koupeným účtem jsem si pak změnil heslo a mail).
Jde mě o to, jak mám dokázet, že ten můj hlavní účet je můj
Jde mě o to, jak mám dokázet, že ten můj hlavní účet je můj
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Mám hlavní účet, kde mám 6 her, které jsem koupil jenom klíče(nebo jsem dostal steam gift)
Tak ještě jednou.
Ty klíče si koupil jak já uvádím možnost přes to aukro? no asi jo,když to říkáš,leč teď na to nereaguješ.
Ty gifty lze ofotit?měl bys vidět od koho jsou.*To při ofocení je akceptovatelné*
Já nevím,asi si sedím na kabelu

Možná se špatně vyjadřuji. Klíče jsem si koupil přes aukro. Zaplatil jsem jsem prodejci a ten mi napsal v mailu CD-klíč. Ten jsem pak použil na svém Steamu k instalaci. Gifty ofotit lze, taky jsem to udělal a poslal jsem jim to v příloze(ofotil jsem i ty maily od prodejců s CD-klíčem). Snad to budou brát v potaz, jiný důkaz pro ně nemám
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4133
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 09:26