Jak přidat Web Security Guard do Mozilly? Vyřešeno
Jak přidat Web Security Guard do Mozilly? Vyřešeno
Nainstalovala jsem si Mozillu a nevím, jak do Mozilly dostat Web Security Guard. Poradí mi někdo? Díky moc.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak přidat Web Security Guard do Mozilly?
Web Security Guard je součástí Spyware Terminátora, ale zda existuje doplněk pro Firefox to nevím.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Ano, existuje to jako doplněk pro Mozillu, sám ho používám.Nainstaluješ ho, dáš Správce doplňků, Povolit a resetneš prohlížeč.
Bohužel s tím bývají problémy co se týče kompatibility, na nejnovější verzi 10.0 a 9.0 právě není doplněk kompatibilní s MF a tudíž nejde. Na verzi 8 mi šlapal.
V tomto totiž Crawler zaostává
Teda aspoň teďka, za měsíc už to může být jinak. No za měsíc už může být nová verze Mozilly
Jinak je to vynikající věc, používám ji aspoň na nejnovějším IE, když lezu na neznámé stránky.
Bohužel s tím bývají problémy co se týče kompatibility, na nejnovější verzi 10.0 a 9.0 právě není doplněk kompatibilní s MF a tudíž nejde. Na verzi 8 mi šlapal.
V tomto totiž Crawler zaostává

Jinak je to vynikající věc, používám ji aspoň na nejnovějším IE, když lezu na neznámé stránky.
MSI B450 A-PRO MAX, Seasonic S12II 500 W, AMD Ryzen 2600 3,4 GHz, 8 GB Kingston DDR4 3200 MHz, Asus Radeon RX 5500 OC 8 GB, Kingston SSD 250 GB, Windows 10 64bit, case Thermaltake Matrix, Arctic Freezer 33 + 2x Arctic PWM 140 mm
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1762
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
22 srp 2024 18:43