ve windows nefunguje zvuk

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

hanis89
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod hanis89 » 14 úno 2007 16:24

tak kodeky se dycky hodi doporučuju nejaky kodek pack a s tim zvukem se mrkni do ovladacich panelu tam musi byt ikonka zkuková zeřízení nebo tak neco 8) a jinak mrkni jestli je mas dobre pripojene kamo :o :wink:

Reklama
POLKARF
nováček
Stav:

Příspěvekod POLKARF » 14 úno 2007 16:29

Kodek packy už jsem zkoušel instalovat, podle správce zařízení je vše v pořádku a připojený to mám dobře, už jsem psal, že ve hrách jede zvuk nermálně.

Doktor 1
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Doktor 1 » 14 úno 2007 17:54

Ještě bych se podíval do Zvuky a zvuková zařízení- vlastnosti> Hardware>a poklikáním na tyto položky se zobrazí stav a jestli je povolená.Pak tam jsou vlastnosti a zase vlastnosti a snad ještě jednou např u těch kodeků tak jestli něco nenajdeš tam .

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 14 úno 2007 18:05

Ovládací panely - Zvuky a zvuková zařízení - záložka Hlasitost - zaškrtnout okénko Umístit ikonu hlasitosti na hlavním panelu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

POLKARF
nováček
Stav:

Příspěvekod POLKARF » 15 úno 2007 12:32

Ovládací panely - Zvuky a zvuková zařízení - záložka Hlasitost - zaškrtnout okénko Umístit ikonu hlasitosti na hlavním panelu.

Zaškrtnuto mám, ale stejně se ikonka nezobrazuje.

Ještě bych se podíval do Zvuky a zvuková zařízení- vlastnosti> Hardware>a poklikáním na tyto položky se zobrazí stav a jestli je povolená.Pak tam jsou vlastnosti a zase vlastnosti a snad ještě jednou např u těch kodeků tak jestli něco nenajdeš tam .

Ve vlastnostech u těchhle věcí: Zvukové kodeky, Starší zvukové ovladače, Zařízení pro ovládání médíí, zařízení pro digitalizaci videa v režimu Legacy, Videokodeky není ve vlastnostech napsané žádné umístěni a kolonka ve které se dá zařízení zakázat nebo povolit je šedá.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 15 úno 2007 13:44

Mrkni se: Start - všechny programy - Příslušenství - Systémové nástroje - Systémové informace - záložka nástroje - Nástroj pro diagnostiku rozhraní DirectX - a otestuj v záložkách zvuk a hudba. V záložce další nápověda lze spustit poradce při problémech se zvukem ve Windows!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!

POLKARF
nováček
Stav:

Příspěvekod POLKARF » 15 úno 2007 14:42

Tak jsem to testoval a v tom testu jsou růzmé testovací zvuky slyšet, ale jinak zvuk pořád nefunguje a přes tu nápovědu jsem to nijak nevyřešil.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 15 úno 2007 15:03

Mrkni ještě do Systémové informace - klikni na Součásti a pak na Zvukové zařízení. Tam by mělo být uvedeno zvukové zařízení i ovladač k němu.

POLKARF
nováček
Stav:

Příspěvekod POLKARF » 15 úno 2007 15:08

A kde ty systémové informace najdu?

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 15 úno 2007 15:20

viz můj předchozí příspěvek!

guest

Příspěvekod guest » 15 úno 2007 15:53

Nejrychlejší by bylo přeinstalovat ovladače zvukovky.

POLKARF
nováček
Stav:

Příspěvekod POLKARF » 15 úno 2007 16:35

Tak v těch systémových informacích je napsáno toto: Nelze získat informace. Při připojování ke službě WMI došlo k chybě sítě. Zkontrolujte, zda používané síťové připojení funguje správně.

Nejrychlejší by bylo přeinstalovat ovladače zvukovky.

Hned na začátku jsem zkoušel nainstalovat nejnovější ovladače.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”