Ahoj,
moje slečna má netbook acer a nelze jí zmáčknou žádný tlačítko na klávesnici dvakrát za sebou. Nebo jde, ale musí počkat několik vteřin.
Tvrdí jí že to je klávesnicí, ale mě to přijde až moc konstantní chyba.
Dík
Na klávesnici nenapíše dvakrát za sebou stejnou klávesu*
Na klávesnici nenapíše dvakrát za sebou stejnou klávesu*
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 10 úno 2012 14:50, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplněna nadpis
Důvod: Doplněna nadpis
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Na klávesnici nelze dvakrát
Jaký Acer, acerů jsou stovky. Dělá to od začátku nebo se to projevilo až potom.
Odesláno z Samsungu Galaxy Mini
Odesláno z Samsungu Galaxy Mini
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
Nevím, co má slečna za OS, ale jestli má Win XP, tak může zkusit: Start -> Ovládací panely -> Klávesnice a tady nastavit "Prodleva před opakováním". Ve Win 7 by to mělo být podobné.
The manual said "Windows XP or better" so I installed GNU/Linux...
I changed all my passwords to "incorrect". So my computer tells me when I forget.
I changed all my passwords to "incorrect". So my computer tells me when I forget.
To je ale to odkdy se začne psát text od druhýho znaku když budeš tlačítko držet, tazatelův problém to neřeší.
Jestli máš W7 tak dej Start, napiš filtrování kláves, tam bude něco jako "Ignorovat opakované..." tak to vyber a tam to nastav.
Jestli máš W7 tak dej Start, napiš filtrování kláves, tam bude něco jako "Ignorovat opakované..." tak to vyber a tam to nastav.
Just Fucking Google It!
Re: Na klávesnici nenapíše dvakrát za sebou stejnou klávesu*
Marat: Aspire one D255 a začlo to až potom.
el_bunda: Jo to nám poradily a zkusili jsme, ale jak řekl tux tim to nebylo.
Tux: Bingooo:) Ma W7 a už to funguje. Asi si to nějak omylem nastavila. Díky moc;) i ostatním za snahu. ..........vyřešeno..........
A ještě jedna už nedůležitá otázka. V tom mini notásku byly windows 7 starter. Neni lepší už kvůli nevýkonnosti tohohle pc, si tam dát XP, nebo byste si nechali radši hezky vše jak bylo zakoupený? Ona by si ráda třeba nastavila jinou plochu, což jí kvuli omezenosti w7 starter nejde:)
el_bunda: Jo to nám poradily a zkusili jsme, ale jak řekl tux tim to nebylo.
Tux: Bingooo:) Ma W7 a už to funguje. Asi si to nějak omylem nastavila. Díky moc;) i ostatním za snahu. ..........vyřešeno..........
A ještě jedna už nedůležitá otázka. V tom mini notásku byly windows 7 starter. Neni lepší už kvůli nevýkonnosti tohohle pc, si tam dát XP, nebo byste si nechali radši hezky vše jak bylo zakoupený? Ona by si ráda třeba nastavila jinou plochu, což jí kvuli omezenosti w7 starter nejde:)
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Na změnu pozadí lze použít:
http://www.pcporadenstvi.cz/oceanis-cha ... -windows-7
XPčka mě přijdou taky jako řešení, ale jednak bys musel mít nějakou ne-OEM licenci + instalační CD a hlavně je dobrý nejdřív ověřit dostupnost ovladačů pro danej netbook.
http://www.pcporadenstvi.cz/oceanis-cha ... -windows-7
XPčka mě přijdou taky jako řešení, ale jednak bys musel mít nějakou ne-OEM licenci + instalační CD a hlavně je dobrý nejdřív ověřit dostupnost ovladačů pro danej netbook.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Starter má cca stejný HW nároky jako XP, když nemá Aero.
Pokud to chceš brát legální cestou tak by se ti víc vyplatilo zakoupit si nějakej Upgrade (Home Premium), to je potom levnější.
Pokud to chceš vzít ilegální cestou tak je potom jedno co si tam dáš.
Jestli na tom přítelkyně nepoužívá aplikace závislý na windowsech tak bych tam nahodil nějakej Linux, tam nemusíš řešit ovladače, peníze, padání systému atd..
Pokud to chceš brát legální cestou tak by se ti víc vyplatilo zakoupit si nějakej Upgrade (Home Premium), to je potom levnější.
Pokud to chceš vzít ilegální cestou tak je potom jedno co si tam dáš.
Jestli na tom přítelkyně nepoužívá aplikace závislý na windowsech tak bych tam nahodil nějakej Linux, tam nemusíš řešit ovladače, peníze, padání systému atd..
Just Fucking Google It!
Orcus: Abych se přiznal tu změnu plochy jsem ani nezkoušel hledat:-) Fajn jsem potěšil mladou. Z diskuse mi teda vyplynulo, že jí tam nechám ty startery, popřípadě kdyby přišla ještě na nějaká omezení což pochybuju:-) tak Linux.
Díky všem..
Díky všem..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 5123
-
od zuzana3
Zobrazit poslední příspěvek
25 pro 2024 22:23
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”