ZCOMAX WA2204A - asi rozbitej?

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Polom
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

ZCOMAX WA2204A - asi rozbitej?

Příspěvekod Polom » 10 úno 2012 18:20

Ahoj potřeboval bych poradit, pred par lety jsem byl k netu pripojenej pres wifi skrz tento router, pak jsem si poridil O2 (a jejich standardni adsl router huawei neco) a tudiz tento (ZCOMAX ) router schoval do krabice. Ted jsem si poridil notebook a chtel sem si tu rozjet malou wifi sit. Jenze sem zjistil ze milej ZCOMAX asi nefunguje. Prvne jsem ho resetoval, pak pripojil do eletriky, do WAN zasuvky zapojil "zivej" kabel a z lan zasuvky do stolniho pocitace. Jedina kontrolka ktera sviti je napajeni, zkosuel jsem se podle manualu dostat do nastaveni a taky nic. Takze se chci zeptat co si o tom myslite? Je rozbitej nebo je to nejaka blbost?

ps: nez se zeptate proc nenastavim wifi na tom huaweii, tak proto ze mame docela velkej barak, a wifi mi nedosahne az do pokoje.

Jinak, pokud je opravdu ten ZCOMAX mrtvej, jakou byste mi doporucili alternativu? Net tahnu od toho ADSlka pres TP-LINK TL-PA201 k sobe do pokoje a z nej do pocitace, takze misto do pocitace bych to dal do routeru, z neho kabalem do stolniho, a wifi na notebook.

Reklama
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: ZCOMAX WA2204A - asi rozbitej?

Příspěvekod Žbeky » 10 úno 2012 21:42

Jak jsi to resetoval? Podrž to tlačítko několik (10) vteřin při zaplém napájení
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Zpět na “Sítě - hardware”