Ahoj, potřeboval bych poradit.
Mám doma na zahradě hvězdnou bránu a k ní připojený notebook. Vše funguje v pořádku, iris se otvírá tak, jak potřebuji, ale mám problém s vytáčením adresy. Je velice nepohodlné hledat jednotlivé chevrony v tabulce, a proto bych ocenil, kdybych je mohl mít na očích přímo na klávesnici. Proto snáhím nálepky na klávesnici s chevrony, nejlépe sadu základních 39 znaků. Pokud byste věděli, kde je sehnat, byl bych velice vděčný. Ocenil bych, kdyby byly v zelené barvě (není podmínkou), protože mám standardní klávesnici kromě latinky polepenou již goauldskou abecedou červené barvy. Děkuji.
Zdraví Quido.
Nálepky na klávesnici
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nálepky na klávesnici
Vítej na PC-HELP.cz,
Nevím co kouříš, ale je to dobrej model. Zkus pohledat e-bay, tohle běžný shopy nenabízej. Jinak ruční výroba
Nevím co kouříš, ale je to dobrej model. Zkus pohledat e-bay, tohle běžný shopy nenabízej. Jinak ruční výroba

Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Skoč si na velitelství SGC v Čejenské hoře a poptej se tam.
Jinak, kdyby jsi měl cestu na Chulak dej vědět, mám tam kamaráda a dlouho jsme se neviděli. 

Já bych to nepřipojoval přes notebook ale rovnou na DHD, NID jedno nevyužitý má tak se poptej za kolik by ho dali, vytáčení přes notebook dělá většinou bordel v systému.
Just Fucking Google It!
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
OT: Toto mi nedá komentovat
, ale ještě nikdy jsem neporozuměl žádnému příspěvku než tomuto, absolutně nevím o čem se bavíte, v hlavě jenom "????" "co??" what the hell /OT

"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus si najít nějaká obrázky souhvězdí, z nich to je dělaný. Nebo si sežeň Jumpera.
Warcraftan: Vygůgluj si Stargate
Warcraftan: Vygůgluj si Stargate

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Orcus píše:Zkus pohledat e-bay, tohle běžný shopy nenabízej.
Děkuji, zkoušel jsem to hledat, ale bohužel neúspěšně. Tak budu kontaktovat podporu, jestli měli někdy něco takového na skladě. Sice jsem mohl dostat nálepky ke každé sériově vyrobené bráně jako základní vybavení, ale tuhle jsem měl z druhé ruky, tak proto.
Funstorm007 píše:Skoč si na velitelství SGC v Čejenské hoře a poptej se tam ..
Ale tak seriózně prosím :( já je nutně potřebuju.
El Diablo: Ano, přesně takové mám na mysli, asi mi nic jiného nezbude než si je vyrobit sám.
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Quido dokonce jsem někde viděl celý font do počítače písmo z SG. To by bylo nejsnažší na tvorbu nálepek.
Například http://www.thescifiworld.net/fonts.htm
Můžu se zeptat kde se dá koupit hvězdná brána?
Například http://www.thescifiworld.net/fonts.htm
Můžu se zeptat kde se dá koupit hvězdná brána?
Můžu se zeptat k čemu taková brána vůbec je?Nějak mi to nedotejká...
pikaso.andreas: Tak to se nevyrábí úplně přímo na Zemi , navíc ti to nemůžu prozradit, protože na každé planetě může být nejvýše jedna, aby správně fungovala.
-Tomas-: Tak hlavně k transportu na velké vzdálenosti, mezi hvězdami, planetami a podobně. Kdybys chtěl, tak se můžeme jít podívat například na P3X-888, tam na druhé straně není hvězdná brána hlídána.
-Tomas-: Tak hlavně k transportu na velké vzdálenosti, mezi hvězdami, planetami a podobně. Kdybys chtěl, tak se můžeme jít podívat například na P3X-888, tam na druhé straně není hvězdná brána hlídána.