nejdou aktualizace v XP
nejdou aktualizace v XP
Mně se v liště objeví žlutý štít, ale vůbec to okno nejde ani otevřít. Za chvíli ta ikonka zmizí. Proč to nejde ? Ručně přes update to stahovat ( z určitých důvodů ) nechci.
- aproch
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A nemáš zapnuté automatické stahování aktualizací s jejich automatickou instalací? Pak by se aktualizace stáhly a nainstalovaly bez tvého zásahu a po tu dobu by mohla být zobrazena ta ikona. Je-li automatická instalace vypnuta a stahování povoleno, pak po dobu stahování ikona na poklepání nereaguje, pouze zobrazí v hintu stáhnutá data v % a otevřít jde až po dokončení stahování.
Mám nastaveno automatické stahování, ale čas instalace zvolit ručně. Když ukážu na ikonu, tak se tam žádná stažená procenta neobjevují. Ikona zmizí. Poslední aktualizaci mám z ledna KB 929969. Od té doby nic. Podle počítače co mám v práci, by jich mělo být asi 9. Kromě jiného i nabídka rozšíření verze IE 6 na IE 7. O to zrovna nestojím, ale ostatní aktualizace bych potřeboval.
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Aktualizací by mělo být 12,včetně MRT. otevři si normálně WindowsUpdate,nech je najít aktualizace pro tvůj počítač. Pak zvol instalaci VLASTNÍ ne EXPRESNÍ. Pak se ti zobrazí výběr aktualizací. Klikni na plus u aktualizace na IE 7 a zaškrtni volbu pro trvalé skrytí této aktualizace.
Odškrtni všechny aktualizace kromě MRT,to má asi 5 MB. To si stáhne a zkontroluje comp. Pak ukonči aktualizaci. Restartuj,najdi si soubor MRT a klidně ho vyhoď(po rozbalení má i 15 MB-zbytečných). Pak se znovu přihlaš na WindowsUpdate a dej Expresní instalaci. Najde ti vhodné a měli by být už bez IE 7. Ale zkontroluj si to.
Možná se ti bude snažit někdy mezitím vysvětlit,aby si skryté aktualizace obnovil,ale to klidně přejdi dál.
Odškrtni všechny aktualizace kromě MRT,to má asi 5 MB. To si stáhne a zkontroluje comp. Pak ukonči aktualizaci. Restartuj,najdi si soubor MRT a klidně ho vyhoď(po rozbalení má i 15 MB-zbytečných). Pak se znovu přihlaš na WindowsUpdate a dej Expresní instalaci. Najde ti vhodné a měli by být už bez IE 7. Ale zkontroluj si to.
Možná se ti bude snažit někdy mezitím vysvětlit,aby si skryté aktualizace obnovil,ale to klidně přejdi dál.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak to neplatí,protože to bude chtít ověřovat legálnost. Ale snad někdo ví,kde se dají aktualizační balíky stahovat samostatně. Já to už nevím,ten odkaz jsem smazal.Možná to bude někde v komentářích na živě.cz
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Pěkně popsané jednotlivé aktualizace za únor najdeš zde: Únorové bezpečnostní záplaty od Microsoftu
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3246
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
28 srp 2024 19:35
-
- 2
- 2778
-
od kecalek
27 črc 2024 13:30
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9224
-
od pajauh
24 zář 2024 18:07
-
-
-
Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 3863
-
od Minapark
20 lis 2024 12:00
-
-
-
Aktualizace pro Windows Security platform – KB5007651
od mmmartin » 06 úno 2025 15:29 » v Windows 11, 10, 8... - 14
- 10025