Dobrý den,
koupil jsem si komplet nové komponenty do PC a všechny hry zamrzají a padají. Problém nastane vždy tak po 5 minutách, kdy se hra sekne a následně zčerná obrazovka nebo rovnou vyskočí na plochu. Nevíte někdo prosím čím to může být ? Grafika nikdy nemá teploty vyšší než 70 C.
Specifikace:
Základní deska: Gigabyte 970A-UD3 (BIOS F4)
Grafická karta: ASUS nVidia GeForce GTX 560 Ti 830 MHz
Procesor: AMD Phenom II X4 975 Black Edition 3.60 GHz
RAM: 4 GB DDR3
Zdroj: Fortron Epsilon 600W
RAM byly zkontrolovány MemTest, bez chyby. Grafickou kartu jsem používal nějakou dobu na starší desce se starším procesorem a vše jelo jak mělo (ASUS M2N-E a AMD Athlon 64 X2) a procesor je také v pořádku, neboť je již druhý, který jsem na této sestavě zkoušel a oba dělali stejné problémy (jednalo se o stejný procesor AMD Phenom II X4 955, který odešel následkem mechanického poškození mou maličkostí a koupil jsem 975).
Předem děkuji za pomoc.
Všechny hry padají, zamrzají
Re: Všechny hry padají, zamrzají
Teplota CPU nikdy nepřekročí 50 C a teplota GPU nejde přes 70 C (hodnota dosažené pouze u jedné hry).
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Když říkáš, že se starou základní deskou to jelo, tak to může znamenat, že ta nová je vadná ne? tzn. reklamace?
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
On píše, že grafiku měl na staré desce..
Stáhni si CrystalDiskInfo a koukni na stav disku, i teplotu.
Píšeš, že někdy ti to "jenom" spadne na plochu, to bych viděl spíše chybu v ovladačích. Napíše to něco, když to spadne?
Máš nejnovější ovladače u grafiky?
Stáhni si CrystalDiskInfo a koukni na stav disku, i teplotu.
Píšeš, že někdy ti to "jenom" spadne na plochu, to bych viděl spíše chybu v ovladačích. Napíše to něco, když to spadne?
Máš nejnovější ovladače u grafiky?
Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Prvně si koupil tu 560 Ti a jel chvili na staré desce a pak si koupil novou desku (asi dokoupil) a ta mu začla dělat problémy? ne?
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
Ano, nejdříve jsem myslel že mi grafika bude stačit. Hry jsou ale trochu náročnější, takže jsem potřeboval lepší procesor a k tomu i novou desku. A pak začali problémy.
jenom se ptám, když vyměníš desku přeinstaloval jsi winy?