Jak zprovoznit wi-fi
Jak zprovoznit wi-fi
Zdravim..mám takový problém. Hledal jsem všude jak zprovoznit wi-fi na mém Zyxel P-660HW- T3. Všude píšou ať to udělám podle návodu a tak, ale já ten návod nemám nebo ho spíš nemůžu najít. Jde to nějak jinak. Potřebuji to jen zapnout na modemu abych měl v baráku wi-fi a mohl si s notebookem chodit všude a všude mít internet. Předem díky
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak zprovoznit wi-fi
Vjedeš do administrace přes 10.0.0.138 a tam ve wireless zapneš wifi rádio
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Jsem začátečník a nevím kde je ta administrace...tak prosím ještě o to.
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Úno 2012 14:40) ---
Nebo spíš nevidím to wi-fi rádio
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Úno 2012 14:40) ---
Nebo spíš nevidím to wi-fi rádio
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Bude tam záložka wireless, tam to už najdeš
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
http://psenda16.rajce.idnes.cz/nastenka#1.jpg
takhle vypadá ta stránka když se přihlásím..tak mi prosím řekněte kam mám jít. Je tam nějaký wireless ale tam pomalu nic neni. Vůbec teda nevím
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Úno 2012 01:19) ---
HOTOVO :))
takhle vypadá ta stránka když se přihlásím..tak mi prosím řekněte kam mám jít. Je tam nějaký wireless ale tam pomalu nic neni. Vůbec teda nevím
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Úno 2012 01:19) ---
HOTOVO :))
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”