Čau, Potřeboval bych poradit s driverama ke grafice nVidia GeForce 9400 GT. při jednom programu mi to někdy hodí BSOD , že mám špatné ovladače, tak potom stáhnu ze stranky vyrobce nove a nainstaluju , ale možná dělám chybu . Mám odinstalovat Nvidia Drivers & Nvidia PsysX a nainstalovat nové ? Dík za radu/odp.
____________________________________ Pravidla fóra Kdo se moc ptá, málo googlí
Ten program mi je k ničemu , protože nemám žádný soubor v minidumpu. X => To je jak v NR tam se taky dostanu do pridat/odebrat programy ? A nemusím se bát o svá data ?
//A mám odistalovat to nvidia drivers a nvidia physX ?
____________________________________ Pravidla fóra Kdo se moc ptá, málo googlí
Tak jsi to asi promazal. Jinak by tam měl být záznam události... Po odinstalování nvidia drivers, to promaž i ccleanerem než nainstaluješ nové ovladače.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :)a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
start->ovladaci panely->system... tam si najdi grafickou kartu a klikni levym a dej aktualizaci ovladace... pokud k nemu mas nejnovesji cd coz asi ne dej automatickou aktualizaci (je prednastavena) a grafarnu ti to po nejaky dobe (muze to trvat i par minut v zavislosti na pripojeni k internetu) zacne aktualizovat samo a je to docela rychly... jen se ti pak mirne zvysi vykon procesoru takze je nech zvyknout si na ten chod... a taky restartuj kompa... kdyby to slo se vsim hardwarem (aktualizace ovladace pres internet) nemusim kupovat novy a novy pocitace :) jenze zatim to moc nefunguje v praxi... clovek co to vymysli bude genius (ono se to da aktualizovat i pres CD ale na co kupovat CD kdyz muzu stahovat z netu ze :) a je to i pohodlnejsi)... jako normalne se to ted aktualizuje takhle... ale nefunguje to jeste na procesory ramky a ostatni... musime tudiz kupovat novy kompy, ale clovek co zacne podnikat v procesorech a vymysli jak je pres internet aktualizovat... uuuu to bude neco
Mistře, no to bude asi tím, že na procesor, RAM apod. ovladače nikdy neinstaluješ... Stejně je blbost, aby se zvýšil výkon procesoru aktualizací grafiky a ještě sis na to musel zvykat. Vzhledem k tomu, že téma je staré 2 roky, považuju ho za mrtvé a uzamykám
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Stáhnul jsem si nejnovější ovladače grafiky a hry jedou v pořádku. Ale na pozadí po nějaké době Windows Update stáhne sám starší verzi a instaluje ji. Takže jsem dal pozastavit aktualizace na 5 týdnů a nainstaloval nejnovější ovladače grafiky (už...
Poslední příspěvek
Aby som upresnil: v prípade WU /ÁNO (Doporučené) - M$ prehľadáva svoj server a podľa VID identifikuje HW v PC. A narazí na grafiku. Tá má (napr.) identifikáciu " PCI\VEN_10DE&DEV_1X91&SUBSYS_3X4117XX&REV_A1 " (nedávam konkrétny...
Ahoj na techpowerup AMD Radeon RX 9070 a AMD Radeon RX 9070 XT mají být v prodeji od 24 ledna a nVidia GeForce rtx 5080 a nVidia GeForce rtx 5090 a nVidia GeForce rtx 5090 D mají být v prodeji od 30 ledna.
Na Alze už mají informace jen pro nVidia...
Poslední příspěvek
Hardwarove chyby to byt nemohou, prodejci uz maji karty ve skladech. Jak by vyresili hardwarove chyby karet, co uz jsou davno vyrobene?
Ahoj, předem rád zmíním, že PC úplně nerozumím, proto jsem tady a nechám si rád poradit. Rád bych si složil herní PC do 35-40 tis. Co se týče procesoru, vždy jsem měl Intel. Rád bych ale tentokrát AMD a mám v něm asi jasno - Ryzen 7800X3D. Zvažoval...