Jak získat nejvíce hlasů?

...

Moderátor: Mods_senior

Forhill
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Jak získat nejvíce hlasů?

Příspěvekod Forhill » 20 úno 2012 21:57

Dobrý den,
jsem přihlášený do jedné soutěže na Facebooku o zájezd do Paříže. Je to soutěž pro páry, v několika městech proběhlo focení párů, ale také rodin nebo jednotlivců. No a dnes začalo hlasování, trvá do 11.března.
Chtěl bych radu, kam umístit "reklamu" nebo kde poprosit o hlas. Nebude stačit asi 10 hlasů, ale i několik stovek. Skvělé by bylo, kdyby tu měl někdo web s vysokou návštěvností, ale postačí mi i rada jak na takovou "reklamu".
Jsem ochotný za pomoc i něco zaplatit, samozřejmě jen za takovou reklamu, u které uvidím, že mi přinesla velký počet hlasů.

Předem díky za pomoc :idea:

Reklama
karlos
Master Level 8
Master Level 8
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Jak získat nejvíce hlasů?

Příspěvekod karlos » 21 úno 2012 07:15

[OT]
Nejsem zrovna příznivcem podobných akcí a vrozená nedůvěřivost mě budí k pozornosti, když se najde v dnešní době anděl štědrosti a nabídne někomu cokoliv, zadarmo. Já osobně bych v tom čekal nějakou levárnu, protože nikdy nic není zadarmo. Radši bych si na ten výlet našetřil, nebo jel se svou milou někam, kde to pro mě bude cenově dostupnější. Já třeba jedu příští měsíc s manželkou na víkend do penzionu na Šumavě. Určitě dostupné, domluvím se v pohodě, nikdo nás tam nezná, tudíž nám můžou všichni políbit ... a když budou k snídani tvrdé rohlíky, tak jsem za dvě hodiny doma. A navíc. Všude dobře, tak co doma...
[/OT]
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (inet)”