Padání všech prohlížečů

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

tola
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Padání všech prohlížečů

Příspěvekod tola » 21 úno 2012 08:29

Ahoj.
Asi tak 30 denně mě spadnou všechny prohlížeče (FF,Opera, Chrome)... Chrome až tak nepadá, ale ten napíše Ups, stránka se nepodařila načíst... to dělá při zobrazení běžných stránek, stránka se načte a po pár sec, je pryč a místo ní tento nápis.. V něm používám hlavne Gmail, takže tam to dělá nejvíce.
Jinak povětšinou když je nějaké Flash video, nebo jakýkoliv jiný plugin, popřípadě i nic. Hodněkrát to je, když zapnu stránku s více "řádkama" Nejaký výstup z sql dotazu atd. tj datově náročná stránka. Když dám potom obnovit a nechám i tu stránku kvuli které to spadlo, spadne to ihned po zapnutí znovu... Nejvíce problému má FF, zbylé proh. padají tak o 50% méně. Teměř vždy to spadne, když zapnu stránku kde je vloženo více YT videí. Jak to začně načítat náhledy, tak to spadne s 90% pravidelností... Jedno video nevadí, to povětšinou zvládne.
Mam podezdření na paměť. Prohlížeč se snaží zapsat do paměti něco, ale to nejde, on neví co s tim a spadne. Jine programy moc nepouživam, ale Office nebo tak to nedělá, ale je možný, že pracuje s pamětí jinak.
Paměť jsem projel 2x Mem testem, 2x něčím co je ve vistách... vše bez chyby, takže vubec netušim.
Dle správce uloh je stále volných pře 1GB paměti ze 3GB, takže volný paměti je dost.

Jedná se o Lenovo R61
Nějaký nápad jak zjistit čím to?
Díky moc za pomoc, už mě to fakt celkem nebaví :-/

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Pády všech her Příloha(y)
    od echo-cz » 21 říj 2024 22:01 » v Hry
    22
    5855