Tak na to je prostě papír - potvrzení o studiu s tvými údaji a razítkem školy..
Jinak účet mít samozřejmě musíš, tak karta je pouze fyzický přístup k tomu účtu.
V tom prvním linku přesně specifikují studenta jako SŠ/VŠ.. nevím, jestli je to tak všude, nebo ti stačí těch patnáct let..
Kreditní karta pro studenta
Re: Kreditní karta pro studenta
Tak jsem zatím došel k pokroku u CSOB-
ČSOB Studentské konto Plus
15let+
do 21 let – občanský průkaz (občané ČR) nebo cestovní doklad (cizinci) (doklad o studio až mi bude 21+)
Minimální počáteční vklad na účet činí 200 Kč
Jen jsem trochu nepochopil poslední část :
Poskytnutí povoleného přečerpání účtu ke kontu je podmíněno:
předložením indexu, ISIC karty nebo identifikační karty (papírové potvrzení s razítkem školy není akceptováno),
povinností splatit vyčerpanou částku úvěru vždy nejméně 1x v průběhu 12 měsíců ode dne posledního splacení (tj. kdy byl zůstatek na účtu kladný nebo nulový),
konečným splacením vyčerpané částky poslední den měsíce, ve kterém dovršíte 28 let.
15let+
do 21 let – občanský průkaz (občané ČR) nebo cestovní doklad (cizinci) (doklad o studio až mi bude 21+)
Minimální počáteční vklad na účet činí 200 Kč
Jen jsem trochu nepochopil poslední část :
Poskytnutí povoleného přečerpání účtu ke kontu je podmíněno:
předložením indexu, ISIC karty nebo identifikační karty (papírové potvrzení s razítkem školy není akceptováno),
povinností splatit vyčerpanou částku úvěru vždy nejméně 1x v průběhu 12 měsíců ode dne posledního splacení (tj. kdy byl zůstatek na účtu kladný nebo nulový),
konečným splacením vyčerpané částky poslední den měsíce, ve kterém dovršíte 28 let.
U debetní karty se dá také za určitých podmínek nastavit čerpání úvěru do minusu.
Aha super a teď jsem nidke nenašel za tento ůčet http://www.csob.cz/cz/Lide/Ucty-a-platb ... -Plus.aspx
se něco platí ?
se něco platí ?
Já si v květnu budu také zakládat první účet. Silně uvažuji o Air Bank.
Projeď si jejich ceník. :)
Tohle nemyslím špatně, ale pokud chceš mít platební kartu, bylo by vhodné začít hledat informace na webu o podobných věcech jako poplatky atp, aby si o ty peníze nakonec nějak nepřišel.
Tohle nemyslím špatně, ale pokud chceš mít platební kartu, bylo by vhodné začít hledat informace na webu o podobných věcech jako poplatky atp, aby si o ty peníze nakonec nějak nepřišel.

To je snad bez poplatků co jsem se dočetl až na toto "Příplatek za výpisy z účtu zasílané poštou (týdně / po pohybu) 115,–/215,–" ,ale to si snad můžu zrušit.
A pak mě mate na webove mají
VISA Classic Student
"všechny výběry z bankomatů ČSOB v ČR zdarma," ,ale v ceníku je Visa Classic Výběr z bankomatu ČSOB
v ČR a SR 6kč
To je snad bez poplatků co jsem se dočetl až na toto "Příplatek za výpisy z účtu zasílané poštou (týdně / po pohybu) 115,–/215,–" ,ale to si snad můžu zrušit.
A pak mě mate na webove mají
VISA Classic Student
"všechny výběry z bankomatů ČSOB v ČR zdarma," ,ale v ceníku je Visa Classic Výběr z bankomatu ČSOB
v ČR a SR 6kč
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli 'studujes' ZS (zakladni skolu), pak ti kartu a ucet musi zaridit rodice...
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
S tím počítám :)
Pokud je ti pod 15 let, tak to musí podepsat zákonní zástupci hlavně. Na ZŠ nejsi student, ale žák 

Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
TOP- Je tu někdo kdo má studentský ůčet u CSOB ?
Romaine: Někde jsem četl ,že potřvrzení chtějí až mi bude třeba 20let tak :) snad jo
Romaine: Někde jsem četl ,že potřvrzení chtějí až mi bude třeba 20let tak :) snad jo
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Potvrzení chcou hned jak ukončíš ZŠ. Střední povinná není a tak můžeš klidně makat a nemáš tedy nároj na "studentský" účet
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4254
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11