Opravdu procesor?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Opravdu procesor?
Mno v tom případě půjdu asi do socketu 1155,protože je možnost upgrade na i7,někdy.U am3+ bych si asi moc nepomohl.Nechce se mi do toho dávat moc peněz,abych pravdu řekl,ale potřebuji ramky,procesor a zákl.desku,dal bych do toho tak 5k,s tím,že bych chtěl ddr3 1333Mhz a ten socket 1155.Také,aby mi na to ztačil zdroj 550w,který mám a grafika gtx 260(taky mám)
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Třeba http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... 60011HLD01 , anebo můžeš vzít Pentium a tím ušetřit http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... 60011HLD01 (pokud nepotřebuješ vysoký výkon tak ti postačí a i tak to bude velký skon oproti AM2)
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
A jak to vlastě ta i3 má s jádrama,2 jádra a 2 vyrtuální?Jinač s tou grafikou a zdrojem mi to asi půjde co?
Mno asi si pomůžu ve výkonu,oproti té x2 6000+,na intel jsem chtěl přejít už dřív,ale nějak jsem se k tomu nedostal.
Akorá nemá usb 3.0 :(
Mno asi si pomůžu ve výkonu,oproti té x2 6000+,na intel jsem chtěl přejít už dřív,ale nějak jsem se k tomu nedostal.
Akorá nemá usb 3.0 :(
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
USB3 máš na verzi Z68AP. Jinak s těma jádrama si to trefil.
Pokud plánuješ upgrade na i5 (Sandy nebo budoucí Ivy), vzal bych teď klasický Pentium a pošetřil bych na i5. Ta i3 nemá moc význam, je to tak napůl mezi Pentiem a Core i5 - právě ta 2 jádra a 4 vlákna, kdy Pentium je 2jádra,2vlákna a Core i5 4jádra,4vlákna.
Pokud plánuješ upgrade na i5 (Sandy nebo budoucí Ivy), vzal bych teď klasický Pentium a pošetřil bych na i5. Ta i3 nemá moc význam, je to tak napůl mezi Pentiem a Core i5 - právě ta 2 jádra a 4 vlákna, kdy Pentium je 2jádra,2vlákna a Core i5 4jádra,4vlákna.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě by mě u té zákl. desky zajímala zvukovka,hraju na ele kytaru a občas něco nahrávám přez vstup.Uslyším nějaký rozdíl mezou novou deskou a tou co mám teď?
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Ne. Ty audio čipy se nijak výrazně nemění. Pokud chceš kvalitu, potřebuješ externí zvukovku.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě jsem se nerozhodl,jestli amd,asi am3+ a nebo intel,1155.Docela jsem koukal,že jsou pěkný ty nový buldozery.Co je jakoby výkonější,má lepší budoucnost?
Trochu nevím,proco se rozhodnout.Gtafika gtx 260 a chci to na hry,někdo se přiklání intelu,někdo k amd....Taky bych chtěl uvažovat trochu do budoucna,např,až si budu chtít za rok koupit nový,aby to nebyla úplná ''shitka''.O tom i3 2100 jsem četl,že se ho moc koupit nevyplatí a že socket 1155 dlouho nebude.
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Úno 2012 18:24) ---
Můžu se zeptat,co znamená tahle zpráva?:
Workload Single init returned error message: File: device_resources.cpp
Line: 213
Function: class eva::com_ptr<struct ID3D11VertexShader> __cdecl eva::d3d11::device_resources::create_vertex_shader(const void *,unsigned __int64,struct ID3D11ClassLinkage *) const
Expression: m_device.native()->CreateVertexShader( shader_bytecode, bytes, linkage, result.receive()): DX11 call failed.
An invalid parameter was passed to the returning function
E_INVALIDARG: ID3D11Device::CreateVertexShader:
Trochu nevím,proco se rozhodnout.Gtafika gtx 260 a chci to na hry,někdo se přiklání intelu,někdo k amd....Taky bych chtěl uvažovat trochu do budoucna,např,až si budu chtít za rok koupit nový,aby to nebyla úplná ''shitka''.O tom i3 2100 jsem četl,že se ho moc koupit nevyplatí a že socket 1155 dlouho nebude.
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Úno 2012 18:24) ---
Můžu se zeptat,co znamená tahle zpráva?:
Workload Single init returned error message: File: device_resources.cpp
Line: 213
Function: class eva::com_ptr<struct ID3D11VertexShader> __cdecl eva::d3d11::device_resources::create_vertex_shader(const void *,unsigned __int64,struct ID3D11ClassLinkage *) const
Expression: m_device.native()->CreateVertexShader( shader_bytecode, bytes, linkage, result.receive()): DX11 call failed.
An invalid parameter was passed to the returning function
E_INVALIDARG: ID3D11Device::CreateVertexShader:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2139
-
od admiss