instalace W7 Vyřešeno
instalace W7
Ahoj pri instalaci W7 pustim bootovani vse normalne nabehne a po odkliknuti jazyka a spusteni instalace me to vyhodi tuto hlasku http://nemesisup.cz/files/731/imag0159.jpg nevite nekdo co stim? instaloval jsem to uz tolikrat a nikdy se me toto nestalo. dik za odpoved
Re: instalace W7
Přímo od výrobce si stáhni ovladač a doinstaluj ho tam :-)
CPU: Intel Core i7 3.9 Ghz v Turbo
GPU: NVIDIA GEFORCE GTX 760 4GB
RAM: Kingston HyperX 16 GB
SSD: KingSton 60GB pro systém, 540 Mb / s R, 520 Mb / s W
HDD: WD 1 TB 7200 ot / min
ZD: GIGABYTE GA-H87-HD3 - Intel H87
GPU: NVIDIA GEFORCE GTX 760 4GB
RAM: Kingston HyperX 16 GB
SSD: KingSton 60GB pro systém, 540 Mb / s R, 520 Mb / s W
HDD: WD 1 TB 7200 ot / min
ZD: GIGABYTE GA-H87-HD3 - Intel H87
-
- Pohlaví:
Obrázky vkládej sem jako přílohu.
Mechaniku odeber ve správci a restartuj PC, měla by se chytnout. Instalovat ale budeš muset nejspíš od začátku znovu.
Mechaniku odeber ve správci a restartuj PC, měla by se chytnout. Instalovat ale budeš muset nejspíš od začátku znovu.
no sry za ten screen zvyk... ale kdyz jsem to odebral a ono se to nainstalovalo potom jsem restartoval s cd a nabootoval ty W potom jsem dal tu cestinu a spustit Instalaci ono to neco dela a zas to napise to same.... nedostal jsem ani k formatovani nebo tak
jeste doplnim ty W jsou stazene ze skoly kde nam davaji moznost si je legalne stahnout i s klicem takze to je vyplaovane dvd tak jeslti to nema na ot vliv
jeste doplnim ty W jsou stazene ze skoly kde nam davaji moznost si je legalne stahnout i s klicem takze to je vyplaovane dvd tak jeslti to nema na ot vliv
Naposledy upravil(a) clean dne 23 úno 2012 19:53, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Já se s tímto nesetkal, když bto potvrdíš anebo stornuješ tak to asi dál nepustí?
ne proste me to vzdy napise at to dam ovladace
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Napálené dvd s win7 obsahuje chybu........chcelo by to origo alebo funkčnú kopiu :)
samael.35
-
- Pohlaví:
Napálene, neznamená špatné. Nicméně já předpokládám že to není nějakej crack. Pak je toto psaní ztráta času a energie.
no vypalil jsemt o znova tak to zkusim origo nemam jelikoz jsem to stahoval z internetu.. mame to od skoly zadarmo, kde nam daji i klic ktomu na 2 roky
na druhem dvd to same, tak ja nevim nemam jinou moznost.. cd jsem ktomu nedostal stahl jsem od nich iso soubor...
na druhem dvd to same, tak ja nevim nemam jinou moznost.. cd jsem ktomu nedostal stahl jsem od nich iso soubor...
Taková otázka: to je co za PC? A mechanika (nebo z čeho to instaluješ) je k tomu připojena jakým způsobem? Je totiž možné, že je připojena na řadiči (nebo je ten řadič v režimu), pro který systém nemá ovladače.
Re: instalace W7 Vyřešeno
nakonec jsem to po 3ti vypalil na notebooku a vse probehlo v poradku asi mechanika zapomela jak se vyplauje
takze dik za rady

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 2424
-
od Sirkosta
Zobrazit poslední příspěvek