Ahoj, ráda bych tímto požádala o pomoc, kohokoliv kdo by věděl co s tím. Na ploše jsem si založila složku, do které jsem stahovala fotky. Po roztřídění fotek do jiných složek, tato složka zůstala prázdná a tak jsem jí z plochy smazala. Když jsem ale pak zapla počítač, složka byla zpět. A teď, ať dělám, co dělám, pořád tam zůstává. Nevím, co s tím, nejsme s počítačem zrovna velcí kamarádi. Tohle se mi ještě nikdy nestalo. Zkoušela jsem jí odstranit už mnohokrát, vždy zmizí ale po zapnutí počítače se zas objeví. Čím to může být? Prosím, pomozte..
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Úno 2012 15:07) ---
8 lidí si to přečetlo a nikdo neporadí? Mám na vás druhou otázku. Děláte si ze mě p.....??
//Ltb: uprava nadpisu + zmirneni toho zbytecneho dovetku..
Nesmazatelná složka na ploše
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: NESMAZATELNÁ SLOŽKA- prosím, pomozte..
Vítej na foru.To,že pár lidí přečetlo tak neznamená,že ví jak poradit nebo se chce zúčastnit.Vyzkoušej-http://www.slunecnice.cz/sw/unlocker/
Najeď do Nouzového režimu (Start- zmáčkneš F8, vybereš HDD, zmáškneš F8), složku smažeš a zrestartuješ počítač.
MSI B450 A-PRO MAX, Seasonic S12II 500 W, AMD Ryzen 2600 3,4 GHz, 8 GB Kingston DDR4 3200 MHz, Asus Radeon RX 5500 OC 8 GB, Kingston SSD 250 GB, Windows 10 64bit, case Thermaltake Matrix, Arctic Freezer 33 + 2x Arctic PWM 140 mm
paja.ppp píše:Ahoj, ráda bych .... 8 lidí si to přečetlo a nikdo neporadí? Mám na vás druhou otázku. Děláte si ze mě prdel??
třeba neví nebo jsou líní, ale zkus ještě pro zvýšení poradenství si upravit profil, nahoď tam znak samičky a uvidíš co to dělá za divy

(čmeláčci se slétnou na novou kytičku a pak radí a radí

zkus ten unlocker nebo nouzák jedno určitě pomůže........
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Milá Pájo,
prvně vítej zde na fóru. Za druhé, tím že nás pošleš na uvítanou do kakaové dírky může způsobit to, že Tě tam pošlem my a rady se nedočkáš. Važ tedy slova. Pro vyřešení můžeš zkusit jednu z těchto 4 metod (případně i ostatní, když to nepomůže):
1) Program Unlocker, zde již zmíněný.
2) Program LockHunter.
3) Spusť checkdisk. Bohužel nepíšeš, jaký máš OS, tak si to vygoogli pro svůj operák.
4) Provést kontrolu disku nástrojem od jeho výrobce.
prvně vítej zde na fóru. Za druhé, tím že nás pošleš na uvítanou do kakaové dírky může způsobit to, že Tě tam pošlem my a rady se nedočkáš. Važ tedy slova. Pro vyřešení můžeš zkusit jednu z těchto 4 metod (případně i ostatní, když to nepomůže):
1) Program Unlocker, zde již zmíněný.
2) Program LockHunter.
3) Spusť checkdisk. Bohužel nepíšeš, jaký máš OS, tak si to vygoogli pro svůj operák.
4) Provést kontrolu disku nástrojem od jeho výrobce.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Re: Nesmazatelná složka na ploše
Zkusil bych to stejně jako Moony přes nouzový režim,to mi zatim dycky pomohlo.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3238
-
od BigSandy
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 18:58