TSR.BOOT virus - jak se ho zbavit? Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

fcelicka
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Žena
Stav:

TSR.BOOT virus - jak se ho zbavit?  Vyřešeno

Příspěvekod fcelicka » 27 úno 2012 11:26

Dobrý den, dnes jsem dělala kontrolu pc (antivirus ESET) a ten mi našel 3 hrozby, zasílám níže.

Testované disky, adresáře a soubory: Paměť;C:\Boot sektor;D:\Boot sektor;F:\Boot sektor;C:\;D:\;F:\
Aktivní boot sektor 1. fyzického disku - pravděpodobně neznámý TSR.BOOT virus [7] - nelze léčit
Aktivní boot sektor 1. fyzického disku - pravděpodobně neznámý TSR.BOOT virus [7] - nelze léčit

C je pevný, D dokumenty a F je externí disk....
Prosím o pomoc, jak se těch potvor zbavit, minulý týden v pondělí jsem kompletně přeinstalovávala pc a už jsem z toho fakt na mrtvici, že s pc pořád něco je :oops: Děkuji.

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: TSR.BOOT virus - jak se ho zbavit?

Příspěvekod jaro3 » 27 úno 2012 14:12

Přeinstalace nepomůže , musela bys dát před instalací pomalý formát ( vše se smaže!)
Vlož log z HJT:
viewtopic.php?f=70&t=5119
do sekce HiJackThis.
Popiš problémy.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”