Tak jinak.
http://support.microsoft.com/kb/323427/cs
Ty tam necháš jen ten jeden zázanm o systému. Něco ve stylu "multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" ", ale nemusí to být úplně přesně takto
Prosím o kontrolu logu Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím o kontrolu logu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Ufff, ufff, ufff, tak jsem snad všechno nepotřebné smazal. Vzhledem k tomu, že ale vůbec nevím, co jsem to provedl, tak doufám, že jsem nesmazal něco důležité. Po zapnutí PC už to po mě žádné potvzení operačního systému nechce a PC se zapne normálně, tak snad je všechno v pořádku 

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
OK, pokud teda už nemáš problémy, dej vyřešeno
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Re: Prosím o kontrolu logu Vyřešeno
Vše běží, jak má. Díky za rady