Už to někdo testujete ?
Ke stažení asi tady
WINDOWS 8
WINDOWS 8
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Re: WINDOWS 8
Tak jsem doma našel DVD a checknul Windows 8 je celkem zajíma a koukám ,že mi trochu opravuje text
Určite doporučuji vyzkoušet
+Rychlější ikdyž je to beta oproti win7 :)
+epický prohlízeč
-+ doufám ,že bude levnej

Určite doporučuji vyzkoušet

+Rychlější ikdyž je to beta oproti win7 :)
+epický prohlízeč
-+ doufám ,že bude levnej

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak doufej, ale nejspíše budeš zklamán.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tak když budeš stát třeba 5k to by nekoupil každej to bych se na to .. a žádnej PC už nekupoval
Mohl by zas stát 2,5-3k jinak v notebookách snad brzo bude celkově mě nadchnul ,ale mě nadchne kde co tak uvidím 
Bez dotykové plochy to metro stejně ztrací smysl :(

Bez dotykové plochy to metro stejně ztrací smysl :(
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
95 - shit
98 - good
2000 - shit shit
XP - good good good good
Vista - shit shit shit shit shit shit shit
Windows 7 - good good good
Windows 8 - no comment...
Toť můj názor.
98 - good
2000 - shit shit
XP - good good good good
Toť můj názor.
No na novem PC budu mit Win7, takze mi je nejaky Win8 uplne jedno... Jen doufam, ze z neho nebude propadak a ze ten novy styl nebu pripominat WinPhone (coz uz tak vypada) 

Never stop dreaming.
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem se to také rozhodl vyzkoušet... Nainstaloval jsem to na můj testovací pc na prázdný disk. Velice mě zaujala rychlost kterou se systém nainstaloval, instalace více méně stejná jak u sedmiček, ale jednou tak rychlá. Jak už zde bylo napsáno: metro je pro běžný deskop nepoužitelné, na tabletu si to dovedu představit. Co jsem zatím tak prozkoumal tak správce úloh je zajímavý, jinak jsem zatím žádnou převratnou novinku nezaznamenal. V klasickém vzhledu to vypadá stejně jak sedmičky, uvidíme časem jak to bude stabilní. Pokud by ve finální verzi šlo přepnou do klasického vzhledu natrvalo, dovedu si představit s tím pracovat
Ještě přidám nějaký obrázek....
Edit: ještě doplním že ovladače si to nainstalovalo všechny samo, což já oceňuji. Když si vzpomenu jak to bylo u XP

Ještě přidám nějaký obrázek....
Edit: ještě doplním že ovladače si to nainstalovalo všechny samo, což já oceňuji. Když si vzpomenu jak to bylo u XP

Naposledy upravil(a) CrasherKill dne 29 úno 2012 21:28, celkem upraveno 1 x.
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Clorky: pro upresneni
95 - 4.0
98 - 4.1
2000 - 5.0 (ale nebyly tak spatny...)
XP - 5.1
Vista - 6.0
W7 - 6.1
W8 - 6.2
95 - 4.0
98 - 4.1
2000 - 5.0 (ale nebyly tak spatny...)
XP - 5.1
Vista - 6.0
W7 - 6.1
W8 - 6.2
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Clorky píše:95 - shit
98 - good
2000 - shit shit
XP - good good good good
Dovolil bych si připojit vlastní hodnocení, především proto, že nesouhlasím s hodnocením WIndows 2000 ;) Trochu to rozvedu:
95 - etalon shitu
98 - no, šlo to.
98 SE - dost dobrý
NT 4.0 - etalon stabilního shitu
2000 - zatraceně dobrý (nedělám si (_!_) )
ME - zatraceně špatný, ale některými věcmi hodně dobrými a použitelnými pro 98 SE
XP - megaku**vsky dobrý
Vista - navrch huj, vespod fuj, ale solidní odrazovej můstek pro další verze. Samostatně naprd.
Windows 7 - Service Pack Windows Vista opravující použitelnost. Na leccos lepší než XP.
Windows 8 - WTF? Metro? WTF? ARM? 8-O ... čas ukáže. Příliš nový na hodnocení. Jinak ale v současný verzi celkem svižný.
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Osmičky už ale byly dávno k mání, ale jako Developer Preview. Tam jsem dokonce zkoušel napsat na to metrováckou aplikaci. Podařilo se. Jen mě totálně nas........ tou nabídkou start ve stylu Metro, jak to mám sakra ovládat na touchpadu? Podle mě W8 budou ***** protože opustili .NET a vrátili se ke COM
, nicméně je tu možnost, že pár lidí přejde na Linux, pokud ovšem nebude zaveden secure-boot 

Tak dle screenů od CrasherKilla se druhý screen nikterak neliší od 7ček. Otázka zní, co nového přinese?
Jinak mnozí z nás asi začínali na Win 95, pamatujete jistě diskety, procesor o frekvenci 100 MHz a když jste otevřeli složku, tak se vám zobrazilo další okno.
Na Windows 98 se daly dobře pařit hry, jenže se často sekal a měl památnou BSOD.
Jinak mnozí z nás asi začínali na Win 95, pamatujete jistě diskety, procesor o frekvenci 100 MHz a když jste otevřeli složku, tak se vám zobrazilo další okno.
Na Windows 98 se daly dobře pařit hry, jenže se často sekal a měl památnou BSOD.
MSI B450 A-PRO MAX, Seasonic S12II 500 W, AMD Ryzen 2600 3,4 GHz, 8 GB Kingston DDR4 3200 MHz, Asus Radeon RX 5500 OC 8 GB, Kingston SSD 250 GB, Windows 10 64bit, case Thermaltake Matrix, Arctic Freezer 33 + 2x Arctic PWM 140 mm
No, já začínal na 8bitových Robotronech, takže pamatuju mašiny s 8palcovýma disketama (mechanika byla na dvě diskety, externí a s vlastním zdrojem). Pak jsem se setkal s tesláckýma XTčkama, Robotron XT s 5,25" disketou kapacity 720 kB (takovej strašnej zgarb), poté AT ... všechno na DOSu :). Kdo měl tenkrát na škole 5,25" HD disketu, byl king a 3,5" mechaniku měl jeden jedinej stroj a nikdo netušil, co se tam vlastně strká ;).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8198
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30