zahrievanie monitoru

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

knmmiki
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

zahrievanie monitoru

Příspěvekod knmmiki » 01 bře 2012 17:31

zdravim
jeden problem u monitora (znacku doplnim po jej zisteni monitor nemam fyzicky prisebe)
noo ma CCa 3 roky aa vzdy pri zapnuti pise zesa zahrieva a potom po neakom case nabehne iny problem to nema ale poslednu dobu to zacal pisat prikazdom zapnuti. jeto dost zbytocne a otravne moze to byt neakymi zlymi nastaveniami ?

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: zahrievanie monitoru

Příspěvekod Pic » 01 bře 2012 17:51

Jinak věštci, zde nejsou, tak jen obecně. Pokud jsi nastavení neměnil a monitor normálně fungoval, bez hlášení chyb, tak se asi opravdu přehřívá. Jen mne napadá, zda jen monitor nehlásí přehřívání třeba GK, či procesoru. Vlož sem přesné znění té zprávy.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

WIFT
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod WIFT » 01 bře 2012 22:15

Mno, já to spíš chápu tak, že jde o nějaký starší typ monitoru, který před tím, než bude korektně fungovat, se musí zahřát ... jako staré skenery s lampami ;). Akorát se přiznám, že jsem takový monitor ještě neviděl. Zahřívat se musela stará TV s elektronkami, i staré LCD s lampami většinou jedou hned, i když plného jasu dosáhnou až za několik minut (jeden takový mám před očima ;).

Weelo
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weelo » 01 bře 2012 22:51

Jaký máš přesně monitor ?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek