hroch123: Ale on nemá žádný WAN pokud má ADSL router. On tam bude mít DSL díru, ne LAN, takže tvůj návod je na jiný typ připojení.
Skolacik: Ten tvůj "zesilovač" je jen PoE adaptér dodávající elektriku. Zařízení ještě na vzduch pracovat neumí. Vyresetuj ten modem a odpoj ho. Nastav si wifi tak, ať se připojíš (net nepůjde). Až se budeš moct připojit, pak vypni DHCP a připoj to ke switchi
ADSL router ako wifi switch
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: adsl router ako wifi switch
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Re: adsl router ako wifi switch
Jasně že je trochu jiný, ale popisoval jsem nastavení vevnitř. Dal to do těch fotek a to máme stejné. Wan tam je.
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
Re: ADSL router ako wifi switch
tak nejak som to nedokazal rozbehat, ani ako mi pises ty žbeky.
vykaslem sa asi na to, len mi prosim vas poradte, co mam kupit, aby mi to islo tak, ako chcem.
dakujem
vykaslem sa asi na to, len mi prosim vas poradte, co mam kupit, aby mi to islo tak, ako chcem.
dakujem
Ještě zkus musí to jít.
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
nedokazem sa pripojit na wifi, stale napise, ze je problem s pripojenim...este tych par eur obetujem, nemam naladu sa s tym natahovat dva dni
tenhle mám já a jsem spokojený, slušný dosah
http://www.alza.sk/zyxel-nbg-416n-d267648.htm
http://www.alza.sk/zyxel-nbg-416n-d267648.htm
dik.
vyzera zaujimavo, a je biely, cize sa priatelke bude pacit aj po dizajnovej stranke
vyzera zaujimavo, a je biely, cize sa priatelke bude pacit aj po dizajnovej stranke

Vždyť psal že má switch, tak ten nový by snad zapojil do něj. To je RJ-45. Ten starý nepoužije.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nový ano, já se bavím o tom ZyXEL P-660HW-T3. Když to má na vstupu RJ-11 tak tam RJ-45 narveš horko těžko i kladivem. Proto se musí zapojit do LANu a proto se muís vypnout DHCP. A proto je taky zvůj návod v tomto konkrétním případě špatný
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Bohužel jakmile tento router není připojen přes ADSL, nechová se jako router, ale jako WiFi switch s možností připojení pouze jednoho počítače. Na vašem PC zadáte přidělenou IP adresu od provozovatele služeb ISP a na Zyxelu vypnete DHCP server a nastavíte WiFi. (WAN port je bohužel nakonfigurován pouze pro technologii ADSL). K připojení více PC by Zyxel musel být za dalším routerem, který je připojen přes nakonfigurovaný WAN port.
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Bře 2012 10:51) ---
Upřesnění : Na vašem PC zadáte IP adresu na příslušném adaptéru v protokolu TCP/IP.
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Bře 2012 10:51) ---
Upřesnění : Na vašem PC zadáte IP adresu na příslušném adaptéru v protokolu TCP/IP.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2981
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
15 říj 2024 15:10
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9137
-
od vasekpetr1
Zobrazit poslední příspěvek
10 pro 2024 17:05
-
-
- 7
- 3885
-
od buchtik