Program na učení na zkoušku

...

Moderátor: Mods_senior

Grander
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Program na učení na zkoušku

Příspěvekod Grander » 02 bře 2012 02:39

Sháním program který by mi pomohl se naučit na zkoušku (přípádně nejen mě).. Představoval bych si to takhle:
zadám do něj otázky spolu s možnostmi odpovědí (cca 4 možnosti pro každou otázku) + označím správnou odpověď..
Program by mi pak vygeneroval ty otázky v náhodném pořadí, já bych si tam zaklikával odpověď (možnosti by mohli být taky zpřeházené), a po vyplnění celého testu by mi zvýraznil správné odpovědi a vygeneroval přehled, kolik otázek jsem zodpověděl správně a tak..

Napadá Vás něco? Předpokládám že se jedná o jednoduchou PHP záležitost, bohužel však neumím programovat :-(

Reklama
faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Re: Program na učení na zkoušku

Příspěvekod faraon » 02 bře 2012 17:15

Takovéhle ptákovinky se kdysi dělaly v BASICu a vycházely v časopisech jako ABC, když ještě za něco stálo :-(
Dodej napsaný balík těch otázek a odpovědí a já ti něco stvořím, pokud tedy netrváš na klikání ale vystačíš s odpovídáním číslicí.
Nejlépe v takovémhle formátu, s bloky oddělenými prázdnými řádky, aby mohl být u každé otázky různý počet odpovědí, a správnou odpovědí uvedenou vždy jako první v pořadí:

Kód: Vybrat vše

Otázka
odpověď
odpověď

Otázka
odpověď
odpověď
odpověď
odpověď
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

Grander
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Re: Program na učení na zkoušku

Příspěvekod Grander » 12 bře 2012 23:09

2 faraon: Díky, ale objevil jsem tohle a z toho teď zkouším tuto službu, zatím to vypadá celkem rozumně..

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”