Jak na přeinstalaci windows7?
Jak na přeinstalaci windows7?
Dobrý den, nikdy jsem nepřeinstalovával Windows na mém notebooku Lenovo Idea Pad G560, musím, něco zálohovat? a co? ztratí se něco? nedostal jsem CD s Windowsem, jak tedy mohu přeinstalovat?
-
- Pohlaví:
Re: Jak na přeinstalaci windows7?
Vítej na PC-Help!
Nejspíš máš na nb recovery oddíl kterým to přeinstaluješ, zpravidla se vyvolává nějakou klávesou anebo klávesovou zkratkou, např. CTRL+F. Máš to v manuálu.
Zálohovat musíš všechna data, dokumenty fotky ad. a také by sis měl připravit příslušné ovladače. Zejména ovladač pro síťovou kartu abys zprovoznil internet, vše ostatní pak stáhneš na webu výrobce.
Nejspíš máš na nb recovery oddíl kterým to přeinstaluješ, zpravidla se vyvolává nějakou klávesou anebo klávesovou zkratkou, např. CTRL+F. Máš to v manuálu.
Zálohovat musíš všechna data, dokumenty fotky ad. a také by sis měl připravit příslušné ovladače. Zejména ovladač pro síťovou kartu abys zprovoznil internet, vše ostatní pak stáhneš na webu výrobce.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ovladače nejsou třeba. V rámci recovery jsou už všechny nainstalované včetně balastu od výrobce...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Aha, mě totiž kamarád říkal, že když přeinstalovával windows on, tak nic nezálohoval, a nic se mu neztratilo.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”