DiVX na DVD a ConvertXTODVD

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

DiVX na DVD a ConvertXTODVD

Příspěvekod liborek » 07 úno 2007 23:08

Používám tento program k převodu,ale mám momentálně problém.Chci si převézt seriál/BlackBooks/ a nevím jak mám převést jednotlivé díly.Zkusil jsem je tam naházet spolu/aby to vlezlo na DVD/asi osm dílů/ale sice to cosi převedlo.jenže nějak divně chyběli tam BUP soubory a IFo byl tam jen video TS.Navíc tam bylo jen nějaká ikona s názvem..../právě jsem to blbec smazal ateď nevím co u ní bylo napsáno/Vím jen že měla nulovou velikost a nějakou divnou koncovku.No to je jedno mám prostě 18dílů a jak je převézt z toho DiVXu na DVD.Možná by to šlo po složkách jeden díl po druhým a pak vypálit ty složky.možná by to přehrávač vzal jenže to by byla hrozná práce.Co noc to jeden díl,protože sedět u toho hodit tam další to by asi nešlo :shock:

Reklama
liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 08 úno 2007 01:08

Tak opět jsem přemýšlel sám a zatím jen ten převod po jednom dílu a potom např.ve Shrinku Vytvořit nové DVD.Zatím nevím jestli to bude fungovat,ale asi ano.Jento převádění po jednom dílu... :cry:

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 08 úno 2007 07:40

To je divné v tom konvertu by to mělo šlapat už sem ho dlouho nepoužíval ale cpal sem tam třeba dva až tři filmy po dvoj CD včetně titulků.
JO leda že máš Convert s crackem a povolenej přístup konvertu na internet pak bych to chápal. Od určité verze je convert placený.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 08 úno 2007 20:34

No crack tam nemám.Ale tam se možná jedná o to,že vlastně pokud to převádí a já tam hodím víc těch souborů,tak oni mají stejný názvy,jestli není problém v tom.Teda video_ts má jinou číslovku,ale ostaní věci mají naprosto stejný názvy i velikost,tak jestli to prostě nějak neblbne.Ještě jsem zapomněl poznamenat,že když si to pustím např.ve WinDVD tak mi to převedený jede/teda mimo titulky,ale to už je jiný problém co jsem se tu pokoušel řešit/ale po vypálení ne.Jak jsem psal chybí tam nějaký věci.Zatím to dělám tím výše popsaným způsobem,jednou za půlhodinku odskočím ke kompu a hodím tam další díl :D

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 09 úno 2007 06:41

POkud jsou pro konvert stejně pojmenován film i titule a ve shodném adresáři načítají se aut pokud se titule jmenují jinak jdou načíst ručně.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

MarekRaušer
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

n

Příspěvekod MarekRaušer » 21 úno 2007 00:18

Funguje to v nero Vision naházíš to tam a pak tam je tlačítko spojit tituly.
NA BĚLEHRAD !!! CO JE TO ZA ŠVEJKOVINU !!! NIKDY NEMŮŽE BÝT TAK ŠPATNĚ,ABY NEBYLO JĚŠTĚ HŮŘ !!!

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 21 úno 2007 00:25

Tak, tak, v NV by to měla být pohoda.

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 21 úno 2007 12:50

V Nero Vision to jde i převést na DVD?Já jen,že spojím to i v tom Shrinku/Vytvořit vlastní DVD/ale nejprve musím převézt DiVX na DVD a to mě v Convertu jde jen po jednom titulu.Mě šlo o to,že když mám na DVD třeba dvacet dílů jestli to jde převézt najednou.Ono to zas tak důležitý není zase tolik seriálů nenahrávám,ale jen ,že by se to ulehčilo.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 21 úno 2007 12:54

Jo v konvertu je nastavení kolik částí se má vejít do menu a dál to nenačítá o tom víš? KLidně tam nacpu 10 kousků nějakýho seriálu.

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 21 úno 2007 17:02

Asi to budu muset víc prozkoumat.Já jsem tam sice nacpal části seriálu,ale jak píšu na začátku vyšel mi z toho /ikdyž to v pohodě převádělo/jakýsi paskvil.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 21 úno 2007 17:37

Doplním obrázek
Přílohy
convert DVD.JPG

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 21 úno 2007 18:46

Aha tak to zkusím.Já jsem to menu dělal,ale jen u jednotlivých filmů a přednastavený ty položky tam mám jen 4.Tak možná jak jsem jich tam dal víc tak to nešlo.Momentálně namám co převádět,tak to musím zkusit později.Dík,pak uvidím jestli to bude fungovat.

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”