Paměťové karty jsou jednoduchým a levným způsobem, jak zvětšit paměť mobilu. Trend dneška je ale jiný. Současné smartphony se bez nich obejdou.
http://mobil.idnes.cz/blizi-se-konec-pa ... b_tech_ada
Blíží se konec paměťových karet v mobilních telefonech Vyřešeno
Re: Blíží se konec paměťových karet v mobilních telefonech
Mi přijde jako blbost, velká integrovaná paměť se hodí ale když dojde tak musim mazat což nemusí většině vyhovovat.
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
Každá paměť se jednou zaplní.
já si myslím že je to ůplná blbost
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
Jsem pro ,ale až budou v mobilech kapacity minimálně 32gb vždy !
Je k smíchu ,že třeba ZTE udělá WP phone ,ale dá do něho 4gb bez karet a ještě pulku zabere systém.
Je k smíchu ,že třeba ZTE udělá WP phone ,ale dá do něho 4gb bez karet a ještě pulku zabere systém.
-
- Pohlaví:
Nejspíš se mnou nebudete souhlasit, ale dle mého názoru mobil = telefon a má se s ním tedy telefonovat. Na ostatní věci je možné používat jiné krámy.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
www.diit.cz píše:Jinak než omylem předčasně vypuštěný aprílový článek, si prostě nejnovější počin Adama Nováka z mobilní sekce serveru idnes.cz vysvětlit neumíme.
http://diit.cz/clanek/konec-pametovych- ... predstihem
Blue Spirit píše:Nejspíš se mnou nebudete souhlasit, ale dle mého názoru mobil = telefon a má se s ním tedy telefonovat. Na ostatní věci je možné používat jiné krámy.
To je pravda,ale když ten telefon zvládne i ostatní věci tak proč tahat několik krabiček když můžu mít jen jednu multifunkční

Blue Spirit píše:Nejspíš se mnou nebudete souhlasit, ale dle mého názoru mobil = telefon a má se s ním tedy telefonovat. Na ostatní věci je možné používat jiné krámy.
No jasně. A na počítači se má počítat.. :))
Přeci jen proč nosit telefon/foťák/GPS navigaci/hudbu/dokumenty atp. v jednom zařízení, když si můžu naplnit batoh "jinými krámy" :)
-
- Pohlaví:
No jasně. A na počítači se má počítat.. :))
Tak počítač to není kvůli počítání, ale že principem je zpracování matematických operací.
Já věděl, že mě ukamenujete. No před mnoha a mnoha lety jsem měl z NSR hodinky s rádiem a taky to bylo fajn.

Mů tátá to říká taky ,ale dávno to tak už není 

-
- Pohlaví:
Závěrem,
je mi v podstatě jedno co v té krabičce je, ale mělo by se to jmenovat třeba Mobilní multifunkční zařízení, ale ne telefon, ostatně ten telefon, resp. telefonování se zde asi používá nejméně.
Ostatně vidím to u těch mlaďasů, kteří se chlubí za kolik mají mobil, jaký to má operační systém a co to všechno umí. Zavolat si ale nemůžou, protože zpravidla nemají kredit.
je mi v podstatě jedno co v té krabičce je, ale mělo by se to jmenovat třeba Mobilní multifunkční zařízení, ale ne telefon, ostatně ten telefon, resp. telefonování se zde asi používá nejméně.
Ostatně vidím to u těch mlaďasů, kteří se chlubí za kolik mají mobil, jaký to má operační systém a co to všechno umí. Zavolat si ale nemůžou, protože zpravidla nemají kredit.

Naposledy upravil(a) guest dne 06 bře 2012 20:15, celkem upraveno 1 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Použití mobilních dat při probíhajícím hovoru Příloha(y)
od MK_Vs » 01 říj 2024 10:35 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 12
- 4965
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
03 říj 2024 11:20
-
-
- 0
- 2489
-
od Paja32