Dobrý den, prosím o radu, jak vyřešit problém s Adobe readerem, který mi přestal fungovat. Minimálně před měsícem mi ještě fungoval, od té doby jsem neprováděl žádné instalace, PC běžel od té déby párkrát. Win7 SP1 64 bit. Zkusil jsem Adobě...
Poslední příspěvek
No, měl jsem za to, že jsem už 32bit verzi taky měl, ale jist si teď nejsem. Nicméně jsem našel na v PC instalačky na AR X někdy z roku 2011, funguje, stačí mi. Děkuji.
Zdravíčko, mám nový PC, tento týden se mi staly dvě nehezké události. 1. PC zamrznul na ploše a nešlo nic, nešel ani vypnout přes tlačítko. Musel jsem PC natvrdo odpojit od zdroje. 2. Při hraní GOW 4 hra spadla, vyply se monitory a na sekundu i PC,...
Poslední příspěvek
cau,
měl jsem podobny problém se skládačkou nové + staré komponenty. při hrani naročnějšich her se komp hodil do černého bsod a restartoval ihned, takže ani nešlo vidět, co mu je. můj tip byl dosluhující zdroj (přeci jen šlo o dědečka 7 letého),...
Ahoj dnes jsem se díval na recenze od uživatelů na Alza a konkrétně na AMD grafickou kartu od výrobce sapphire nitro+ radeon rx 7800 xt gaming oc, kde mě znepokojila recenze a nevím by nebylo lepší nVidia. Zde uvádím pár postřehů od jednoho...
Poslední příspěvek
Uplne bych nebral vazne cloveka, co svadi na AMD design PCB a chladic, kdyz AMD zadne graficke karty nevyrabi.
Takzvane place dobre, ale z vetsi casti na spatnem hrobe. AMD tu kartu nevyrobila. Ani NVIDIA karty nevyrabi.
Zdravím, mám otázku. Pc někdy při post testu nedetekuje dvd rom. Dá se to v biosu vypnout? Myslím aby nebotovala dvd mechanika. Jinak deska je Asus prime b550 plus. Děkuji za odpovědi jinak dvd mechanika je stará 13 roku.
Poslední příspěvek
Dobře děkuji. Jinak BIOS aktuální, ještě nechám vlákno otevřené.