Vec se má tak, ze chci pripojit do site PC+TV Samsung, proto jsem si poridil Router a doufal, ze by to nemel byt problem jenze, co cert nechtel...problem to byl/je. Na pude jsem zadny router (krabicku) nenasel, takze si mysli, ze mam nekde venku jen nejaky prijmac wi-fi signalu (mozna se pletu) a az dole u PC mam tuhle vecicku http://www.kabelazstrukturovana.cz/comp ... ETNPOE.jpg . port POE=kabel z pudy, port LAN=kabel do PC.
Rikal jsem si ...tuhle vecicku proste odpojim...nahodim router, do WLANu hodim kabel tazenej z pudy, do LANu kabel tazenej do PC a necham DHCP at udela zbytek, jenze prd.

Nastavil jsem router na...Dynamic IP address, MAC adresu jsem naklonoval, ale stejně si to tu IPnu nijak nenatáhne a stejně ten net nejede. Nemůže být problém v tom, že původně jsem tam měl pouze PoE napajení . To PoE zmiňuju, protože v nastavení routeru je možnost vybrat ještě PPPoE (namísto Dynamic IP address), ale tam jak jsem pochopil potrebuju nějaké heslo mého providera(zadne nemam)...říká vám to něco?
Jeste jsem mrkl do smlouvy meho providera a na konci je uvedena jakási AP adresa a MAC adresa, jestli to pomuze.
Reknete, co delam spatne?