Instalace Win7 na HP
Instalace Win7 na HP
Dobrý Den,prosím Vás o radu.Potřebuji přeinstalit notebook HP Pavilion .Už jsem ho kdysi přeinstalila i vytvořila záložní cd.Problém je v tom,že vložim cd záložní,jdu do Biosu,nastavím aby se spustilo první záložní cd.Ale:po restartu nebotuje ale normálně se spustí pc.Zkrátka nevím,jak vynutit,aby se mi začalo instalovat win7.Vím že je na disku i něco jako pc recovery,zkoušela jsem to,ale nezdařilo se.Poradíte prosím?
Re: Instalace Win7 na HP
no instalovala jsem to už před rokem a půl asi,jsou to dvě cd,jsou i očíslovány,ale zkrátka se nerozběhnoou.
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Bře 2012 15:44) ---
nebo tak,rozběhnou ale tak že se jen znázorní po načtení pc,ale nenaběhne instalace
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Bře 2012 16:14) ---
a může mi prosím někdo říci,jestli je instalace na HP jiná než na Acer?Mám i Acer,a tam jsem instalaci zvadla dobře
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Bře 2012 15:44) ---
nebo tak,rozběhnou ale tak že se jen znázorní po načtení pc,ale nenaběhne instalace
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Bře 2012 16:14) ---
a může mi prosím někdo říci,jestli je instalace na HP jiná než na Acer?Mám i Acer,a tam jsem instalaci zvadla dobře
Aha.tak to vypadá,že to není botovací cd.nebo něco špatně v biosu.akorát je divné,že před rokem a půl to šlo,a teď ne.
-
- Pohlaví:
Pak to musí jít i dnes. V Biosu se musí nastavit FirstBoot CDROM. Také jde o pořadí CD, nezaměnit 2. za 1.
tak jsem si stáhla win to flash,abych botovala např. z usb,a v tom programu mi to píše:chybí soubor win...,atd..chtěla jsem to na usb dát z recovery,a píše to samé,něco zkrátka chybí,tak už nevím vážně co s tím???
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Bře 2012 17:32) ---
ví prosím někdo,jak lze na hp přeinstalit komplet notas??bez záložních cd?a kdoví jestli funguje ten recovery.
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Bře 2012 17:32) ---
ví prosím někdo,jak lze na hp přeinstalit komplet notas??bez záložních cd?a kdoví jestli funguje ten recovery.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Musíš rozběhnout ta DVD. Není totiž nástroj, který by z recovery DVD vytvořil recovery flash. Ale pokud byl laptop reinstalován z recovery, zůstala tam i recovery partition. Můžeš vytvořit nové DVD.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
To nové dvd vytvořím tak,že zazálohuji tak jako když byl tehdy notas nový?vytvořit záložní dvd?
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Bře 2012 13:41) ---
ten notas byl právě tehdy reinstalován z těch dvd
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Bře 2012 13:41) ---
ten notas byl právě tehdy reinstalován z těch dvd
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Vyzkoušej a uvidíš. Nevím jestli máme tu samou myšlenku "recovery DVD", přinejhorším máš novou zálohu dat.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Tak jsem se pokoušela udělat z přenosného HDD botovací,a dopadlo to tak,že můj přenosný harddisk když vložím do notasu,tak to akorát ukáže ikonu,bezpečně odebrat hardware,ale vůbec se mi nezobrazuje na notasu,zkrátka se do ní nemůžu dostat,zřejmě jsem zrušila asi cestu nebo zkrátka nevím,ví někdo prosím co s tím?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ve správci disků ho vidíš? A jde mu tam přiřadit písmeno?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1597
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
23 zář 2024 08:28