program ovládání hlasitosti-vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

sabrik
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

program ovládání hlasitosti-vyřešeno

Příspěvekod sabrik » 21 úno 2007 21:19

zdravím, prosím o radu. Při nekterém horlivém úklidu jsem asi nějak odinstaloval tento program.
(ovládání hlasitosti). Potřebuji si přepnout audiovstup a jsem nahranej.
Nevíte jak jej znovu uvést v život ? V přidat-ubrat programy sys. jsem jej nenašel, ale je zajímavé že když si chci nainstalovat třeba mapu znaků tak požádá o CD, začne kopírovat a pak nahlásí že nemůže najít soubor který na tom CD vidím.
sfc pouze problikne a nic neřekne. Doufám že nebudu muset reinst. windows XP home
pls SOS
dík
Naposledy upravil(a) sabrik dne 22 úno 2007 07:56, celkem upraveno 1 x.

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 21 úno 2007 21:49

Start - Ovládací panely - Zvuky a zvuková zařízení - tam to najdeš!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

sabrik
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod sabrik » 21 úno 2007 22:07

bohužel, když zadám "umístit ikonu na hlavný panel" tak mi řekne viz příloha a naistalovat to nejde :-(
Přílohy
hlasitost.jpg

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 21 úno 2007 22:51

Záleží na tom jakou máš zvukovou kartu. Pokud je integrovaná na základní desce, najdeš ovladače na CD k této desce. Jestliže máš samostatnou audio kartu, najdeš ovladače na CD k této kartě. Není nic jednoduššího, než jej nainstalovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 21 úno 2007 22:58

Podívej s do správce zařízení zda tam máš řadič zvukových zařízení a zda tam není otazník, nebo vykřičník. Jestli ano, nainstaluj ovladač audio karty.

sabrik
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod sabrik » 21 úno 2007 23:06

zvuk mi jde, jenom potřebuji zvolit jiný vstup, potřebuji zdigitalizovat pár gramodesek. Vše funguje, pouze na liště se stratila ikona ovládání hlasitosti, pomocí kterého jsem přepínal audio vstupy. To ovládání hlasitosti je widowsí.
No už dnes asi nic nezditalizuji, ale je mi záhadou, proč když chci nainstalovat pitomou windowsí mapu znaků tak to nejde ! hledá na CD soubor shiftjis.uc , nemůže ho naistalovat a jej na to CD vidím !
To musí mít nějakou souvislost a já nevím jakou. Přešel jsem poslední dobou na Mozillu, jestli to..

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 21 úno 2007 23:19

Moc ti nepomůžu,jen tková útěcha.S tím ovládáním hlasitosti se mi to taky kdysi stalo a zaboha jsem to nerozjel,ale pomohlo obnovení.Jde jen o to jak jsi už daleko od poslední zálohy kdy ti to ještě jelo :?

sabrik
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod sabrik » 21 úno 2007 23:24

taky mě to napadlo, ale tím si nabourám instalaci mozilly a thunderbirdu. Nakonec to zkusím ale desky jsem digitalizoval někdy v listopadu naposled a nevšim jsem si kdy se ta ikona stratila- do listopadu zpátky nepudu :o
to by byla asi sebevražda.
Nedá se nějak zjistit jestli to není exe a kde je uložen ? spouštěl bych to ručně.
dík, už se chytám všeho. Asi nemám nic slibovat ..

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 21 úno 2007 23:44

Zkoušel jsi kliknou - Ovládací panely - Zvuky a zvuková zařízení - Hlasitost zařízení - Upřesnit!

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 21 úno 2007 23:46

Já si jen pamatuju,že když se ztratilo to ovládání hlasitosti,tak to dělalo ještě nějaký pár dalších problémků.Ale fakt si to nepamatuji.Zkus ještě to ovládání spustit příkazem/Start-spustit-SNDVOL32/.

sabrik
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod sabrik » 22 úno 2007 07:55

to liborek
díky, je to ON. už to fachčí jak má. Ještě jednou díky všem.
problém vyřešil liborek
přeji hezký den

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”