Zdravím, mám strašej problém. Mám notebook s integrovaným zvukovým výstupem ("bedýnky") a k tomu mám zepředu zapojené sluchátka přes normální jack. Používám windows 7 a problém je v tom, že nejsem nijak schopný regulovat ze kterých aplikací kam má jít zvuk. Některé hry mají přímo v nastavení zvuku taky Output Device, takže v tom problém třeba není. Ale Některé hry to nemají a já nejsem nijak schopný donutit zvuk z té hry, aby šel do sluchátek a né do "bedýnek". Dost mě to začíná štvát, protože nemůžu například poslouchat písničky na YT a u toho hrát nějakou hru, protože nejsem chopný říct windowsu nebo mozille aby mi posílala zvuk do sluchátek. Zkoušel jsem zakázat bedýnky, ale pak se mi nespustí téměř žádná hra. Taky jsem zkoušel nastavit sluchátka jako výchozí zařízení, ale po kliknutí na tlačítko se nic nestane.
Předem děkuji za jakékoli rady (nejlépe nějaký software, kterému budu moci říct kam se má posílat jaký zvuk).
Speakers & Headphones se nemají rády
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Speakers & Headphones se nemají rády
Ovladače na zvukovku máš předpokládám. Tam se dají tyto pravidla nastavit
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Můžeš být prosím trochu konkrétnější co myslíš
bump? Jak to "fixnout"
Dobře zkusím se zeptat ještě jinak, mám připojené sluchátka a mám integrované bedýnky na noťasu, zapnu si hru, co mám udělat aby šel zvuk z té hry do sluchátek a né do bedýnek
-
- Pohlaví:
Však ti píše že to máš nastavit v ovládání ZK.
Ve windows 7 směšovači se některé programy objevují pouze u sluchátek a některé pouze u bedýnek, jak mám vzít program z bedýnek a dát ho do sluchátek je to na co se ptám.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 2469
-
od michal84
Zobrazit poslední příspěvek
07 dub 2025 10:11