vysoke teploty GK ale opravdu
Re: vysoke teploty GK ale opravdu
nechci do te skřině drbat at to nějak nepoškodim ale přikladam screen toho furmarku
hokuspok píše:a jak to mam zjistit? ale huči to
Třeba tak že se na to koukneš.
Na tom screenu není nic vidět.
Just Fucking Google It!
aha no ale za cca 3:30 min se mi zvedla teplota na 100stupnu :-/ a mam pocit že se mi to u mp zveda min než v SP
Jak máš řešený to chlazení v PC? Udělej pár fotek a hoď je sem, s vysvětlováním by to bylo asi na dlouho.
Just Fucking Google It!
jakych fotek?ted jsem zjistil že když oddělam jeden kryt takovy maly tak to nejde nad 80 :-) když oddělam male kryty tak se mi meně přehřiva grafika a nepřehřiva se procesor a ZD :-) a vyřešilo by to to chlazeni? a kolik by to asi stalo?
Jaký kryty? Co chceš kupovat?
Vyfoť jak máš udělanej systém chlazení v PC, prostě otevři bednu a vyfoť to.
Vyfoť jak máš udělanej systém chlazení v PC, prostě otevři bednu a vyfoť to.
Just Fucking Google It!
nechci do toho drbat :-/ chci koupit to chlazeni o kterem mluvi marty
A myslíš že chlazení je software kterej jenom nainstaluješ?
Stejně do toho počítače budeš muset vlízt pokud tam chceš vylepšovat chladící systém ale to je k ničemu pokud nezjistíme co tam máš teď, chci jenom pár fotek, ne aby sis rozebíral počítač.
Stejně do toho počítače budeš muset vlízt pokud tam chceš vylepšovat chladící systém ale to je k ničemu pokud nezjistíme co tam máš teď, chci jenom pár fotek, ne aby sis rozebíral počítač.
Just Fucking Google It!
dobře dokažu to udělat ale jen omezeně :-/ celou bednu otvirat nechci a myslel jsem jako větrak že bych si dokoupil a to foto udělam mobilem .přikladam foto omlouvam se že je to tak omezeně ale vic to nedavam :-/
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak PC sis evidentně nestavěl sám. Můžeš prosím nafotit a dát sem fakturu toho PC? Zjistíme z ní určitě více.
V jiném případě, navštiv firmu v tvém okolí, PC jim tam dones, sděl co tě trápí a ...
V jiném případě, navštiv firmu v tvém okolí, PC jim tam dones, sděl co tě trápí a ...
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
k čemu bude faktura? to je doklad o zaplaceni ne? a pc jsem si nestavěl sam :-)
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
hokuspok píše:jakych fotek?ted jsem zjistil že když oddělam jeden kryt takovy maly tak to nejde nad 80 :-) když oddělam male kryty tak se mi meně přehřiva grafika a nepřehřiva se procesor a ZD :-) a vyřešilo by to to chlazeni? a kolik by to asi stalo?
cca 100,-
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3035
-
od p3v4x
Zobrazit poslední příspěvek
07 srp 2024 22:43
-
-
Vysoké otáčky ventilátorů na notebooku Příloha(y)
od mateo- » 24 úno 2025 20:28 » v Problémy s hardwarem - 8
- 4931
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 úno 2025 08:36
-
-
- 10
- 3893
-
od Galli