Vůbec první hloubková studie užívání internetu v Německu přinesla několik nečekaných a několik ne zas tak překvapujících výsledků. Zjistila například, že uživatelé internetu v Německu mají velmi odlišná očekávání týkající se bezpečnosti na webu, napsal list Die Welt.
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/bez ... ekalo.html
Strach lidí z internetu je větší, než by se čekalo Vyřešeno
Re: Strach lidí z internetu je větší, než by se čekalo
Četl jsem, a tak velkou snůžku žvástů, blábolů a překroucených propagandistických lží už jsem dlouho neviděl! Pachatel (zdráhám se napsat autor) toho "výzkumu" vidí péči uživatelů o vlastní bezpečnost jako projev strachu a neznalosti, přičemž přesný opak je pravdou.
Ve skutečnosti mu jde o neochotu lidí zveřejnit o sobě všechny myslitelné osobní údaje, aby je reklamní agentury mohly shromažďovat, zneužívat ke svým kampaním a vesele s nimi kšeftovat, tak jako to dělá Facebook a jiné pochybné agentury.
Připomíná mi to jednu vědeckou studii, placenou tabákovými koncerny, která před několika lety nade vší pochybnost prokázala nejen že kouření zdraví neškodí, ale dokonce mu prospívá...
Vaše soukromí je to nejcennější co máte, chraňte si ho!
Ve skutečnosti mu jde o neochotu lidí zveřejnit o sobě všechny myslitelné osobní údaje, aby je reklamní agentury mohly shromažďovat, zneužívat ke svým kampaním a vesele s nimi kšeftovat, tak jako to dělá Facebook a jiné pochybné agentury.
Připomíná mi to jednu vědeckou studii, placenou tabákovými koncerny, která před několika lety nade vší pochybnost prokázala nejen že kouření zdraví neškodí, ale dokonce mu prospívá...
Vaše soukromí je to nejcennější co máte, chraňte si ho!
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 2826
-
od Baggy
Zobrazit poslední příspěvek
04 zář 2024 15:38
-
- 8
- 3494
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
- 1
- 12983
-
od pikaso.andreas
23 led 2025 10:42
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4948
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
-
- 3
- 3607
-
od petr22