Zdravim, mam prosbu o pomoc.
Z niceho nic zacalo byt pomale PC (Win 7), nabihani systemu trvalo treba ctvrt hodiny. Myslel jsem, ze je to nejaky sajrajt v pocitaci a pocitac pouzivaji jen deti, tak jsem to resil formatem a instalaci XP. Ted pocitac nabehne rychle, ale dlouho mu trva kdyz chci otevrit instalacni soubor nejakeho programu (kurzor mysi pritom jezdi plynule). Vubec tomu nehovim, tak jediny, co me napadlo postupne vyndavat RAMky, ale zadna zmena. V pocitaci momentalne neni nic nainstalovanyho, je to cerstvy po instalaci, ani prohlizec se mi nepodarilo nainstalovat, jak je to pomaly. Jedna se o AMD Athlon 64 X2 dual core 4000+. Nenapada vas, cim by to mohlo byt? Predem dekuji
Pomale PC (i po formatu)
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pomale PC (i po formatu)
Zkontroluj disky buď pomocí HD Tune nebo nejlépe nástrojem od výrobce disku.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Tak to bylo diskem, dal jsem novej a je to dobry. Takze diky. Jen ted mam problem, ze nevim, co mam za zvukovku a nedari se mi naistalovat. Zkousel jsem AC97, ktera by tam mela byt, ale ani se mi po instalaci neukaze u hodin ikona reproduktoru
Zkus nějakej program kterej ti ukáže Komponenty v PC ted mě nenapadá jakej ale je toho Plnej google
-
- Pohlaví:
DxGamer píše:Zkus nějakej program kterej ti ukáže Komponenty v PC ted mě nenapadá jakej ale je toho Plnej google
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... ng/speccy/
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
kadell píše:Tak to bylo diskem, dal jsem novej a je to dobry. Takze diky. Jen ted mam problem, ze nevim, co mam za zvukovku a nedari se mi naistalovat. Zkousel jsem AC97, ktera by tam mela byt, ale ani se mi po instalaci neukaze u hodin ikona reproduktoru
AC97 není zvukovka...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
.pptx soubor ve formátu A4 Příloha(y)
od uzivatelzacatecnik » 11 říj 2024 10:39 » v Kancelářské balíky - 3
- 2749
-
od uzivatelzacatecnik
Zobrazit poslední příspěvek
11 říj 2024 12:01
-
-
- 4
- 2478
-
od PARKR
08 úno 2025 09:18
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 3612
-
od muffin105
24 lis 2024 14:41
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”