Jaky antivir zdarma?
Jaky antivir zdarma?
Zdravím chtěl bych doporučit nějaký free antivir na muj notebook lenovo ideapad Y570
Naposledy upravil(a) Ltb dne 29 úno 2012 09:38, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplnění nadpisu
Důvod: Doplnění nadpisu
Re: Jaky antivir
Microsoft Security Essentials (u mě samé dobré zkušenosti). Je to spíš otázka vkusu. Já třeba nepoužívám žádný (všechny zpomalují PC).
Re: Jaky antivir
mam avg a zatim žádný viry :) ani když mi to najde infekci tak nemůžu nikde najít to tlačítko ignorovat infekci
prostě si nemůžu stěžovat

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jaky antivir zdarma?
Používám AVG a jsem spokojený :)
- Tazator
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Avast free max spokojen.
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Už zase? Takových témat tu je...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Pohlaví:
Memphisto mne předeběhl, proč to lidi nečtete. Na to téma je tu nejmíň 200 odpovědí a vzhledem k omezenému výberu je to stále dokola.
Počítám, že jde o výtku k zakladateli vlákna. Pro mě jako pro člověka, co se pokusil odpovědět, bude vždy na prvním místě v jednoduchosti neodpovědět, na druhém odpovědět, pak dlouho nic a pak někde vzadu teprve číst ;). Každopádně jedno vím jistě i bez připomínek: až se někdo zeptá znova na totéž, neodpovím :).
-
- Pohlaví:
Já to samozřejmě myslel pro zakladatele vlákna, protože lidi bohužel mnoho nečtou a nepoužívají možnost Hledat. :-)
avast
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”