Politá myš - optika přestala fungovat

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Tomixus
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Politá myš - optika přestala fungovat

Příspěvekod Tomixus » 14 bře 2012 11:43

zdarec vcera vecer sem si samozrejme nechtene polil krysu energy drinkem porad reagovala ale i tak sem ji odpojil abych ji minimalne projel fenem... fenoval sem ji tak pul hodiny aji s podlozkou pak sem ji zapojil fungovala vpohode ale jen na te nepolite casti podlozky tak sem ji pro sichr radsi jeste vypojil a podlozku sem dal susit na topeni dneska rano sem to chtel vozkouset zapojim mys a optika vubec nereaguje pritom vsechno ostatni jde.. leve,prave tlacitko i kdyz jsou zalenepe klikaji.. kolecka se taky toci a programovatelny tlacitka taky funguji a jedno dokonce lip jak predtim jelikoz sem ho prdtim mel zapadly a ted "klika" normalne ale proste vubec nereaguje jeji optika na zadnem povrchu ani o pixel se nehne a tudiz nevim co mam delat a zadam vas o radu... nemyslim ze je vypalena jelikoz vsechno ostatni jde a taky se mi ji nechce rozebirat hned z nekolika duvodu prvni je ze vsecho ostatni jde druhy je ten ze ji mam jeste v zaruce i kdyz nevim jestli po tomhle tam zustane... a taky ze to je docela cyborg.. presteji Madcatz Cyborg R.A.T.7 i kdyz uz je stara mam ji neco pred rok a pul tak momentalne nemam 3.500 na novejsi verzy a stejnou se mi uz kupovat nechce.. tak co mi poradite ?

EDIT: zapomel sem jeste napsat ze se mi to stalo uz jednou docela nedavno.. kdyz sem sel ze skoly tak strasne moc prselo a vytahl sem tu mys z tazky uplne clou mokrou a kabel byl nacucanej vodou fenoval sem ji celej vecer ale po tom sla a myslim ze to bylo hori lebot sem jiv tom baglu me tak pul dne kdezto tady sem ji vzal hned jak to slo a fenoval a jsem si jistej ze se mi ta voda nedostala na optiku z vensi jelikoz ze spoda byla uplne sucha
Naposledy upravil(a) Ltb dne 14 bře 2012 12:48, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Doplnění názvu

Reklama
Orcus
člen Security týmu
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Polita myš

Příspěvekod Orcus » 14 bře 2012 12:00

Nechceš jí rozebírat, tak se na ní můžeš leda koukat. Motor auta taky neopravíš, když se nepodíváš pod kapotu. :wink: Tím pádem Ti poradím zakoupení nové krysy. Možná jí dojebal ten energy drink, možná to "chytré" fenování. Každopádně proč myš za 3,5 když stačí za 500? Imho když už sis koupil myš za 3,5k, tak sis jí měl hlídat.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí. :fire:

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.

Pár rad k bezpečnosti PC.

Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix

Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Tomixus
nováček
Stav:

Příspěvekod Tomixus » 14 bře 2012 12:21

tak vis jak tohle sou nahodicky nemuzes cekat ze se stane zrovna tohle navic sem nikdy nerozebiral mys u ktery je twin eye system takze nevim jak to tam bude vypadat a pripadne jak to vycistit krom toho nemuzes srovnavat 5600 dpi a akceleraci az 50G s mysi za 500.. tedy ty mi radis ji rozebrat ? ja jen ejstli treba nekdo nezna nebo envi o nejake jine alternative ktera by mohla pomoc

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 14 bře 2012 12:26

Nic politeho vodou uz v zaruce nebude :-)

V pripade politi elektroniky vodou je to potreba okamzite rozebrat, a okamzite vysusit vsechny casti. V zadnem pripade necekat, az to samo vyschne a hlavne v zadnem pripade nezapinat (vyndani pripadnych baterii je samozrejmost).

Tomixus
nováček
Stav:

Re: Politá myš

Příspěvekod Tomixus » 14 bře 2012 12:32

2petr ...tak to neznas lenovo servis ten ti vymeni vzdycky vsehcno i kdyz za to muzes ty :D

takze rozebrani ... a myslite ze existuje nejaka sance ze bude fungovat kdyz ten funguje jen na pul ?

Orcus
člen Security týmu
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod Orcus » 14 bře 2012 12:39

Akceleraci 50G? To jako, že jí hoíš z okna. Mám myš která má citlivost až 3600 DPI, ale přeplou jí mám na 1200, protože to je akorát, pak už je přecitlivělá. :) Jinak k Tvému dotazu, nejde o existaeci šance, ale o to že když ji nerozebereš, tak nebude fungovat. :smile:
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí. :fire:

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.

Pár rad k bezpečnosti PC.

Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix

Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Tomixus
nováček
Stav:

Příspěvekod Tomixus » 14 bře 2012 12:49

ja sem s tou vysokou citlivosti docela zpokojenej i dyz taky obcas prepinam na 3600 ale 5600 mi staci je uplne presna s touhle mysi nemusim bejt ani skiller a mam KD ratia nejakych 7+ :D

EDIT: tak ji tedy jdu rozebrat i kdyz to bude asi tezsi nez sem si myslel http://i.alz.cz/ImgW.ashx?fd=FotoAdd&cd ... 02&i=1.jpg :/

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Optika od O2 z ničeho nic pomalá 5Ghz Wi-Fi a také Lan Příloha(y)
    od jkmaxfli » 14 črc 2024 11:06 » v Sítě - hardware
    40
    12306
    od RIKI22 Zobrazit poslední příspěvek
    16 črc 2024 12:51
  • Upgrade PC - bude to fungovat?
    od pd321 » 12 pro 2024 13:09 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    6
    1944
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    15 pro 2024 17:59
  • Adobe reader přestal fungovat
    od pee.tr » 03 říj 2024 18:41 » v Vše ostatní (sw)
    3
    2511
    od pee.tr Zobrazit poslední příspěvek
    03 říj 2024 20:14
  • Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
    od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu
    17
    8692
    od rhsCZ Zobrazit poslední příspěvek
    14 kvě 2025 18:57

Zpět na “Problémy s hardwarem”