PC naběhne až po několikanásobném restartu.*
PC naběhne až po několikanásobném restartu.*
Takže řeknu to asi takhle s pc moc neumim no nuže k problému:Přibližně před rokem mi zamrzaval pc při nabihani hrani i na ploše potom jen při hře poté to odešlo nechal jsem ho opravit asi pulku pc mam vyměnene uběhlo pul roku a:Pc zas zamrzl ale to jen výjmečně a jen při nabihani a ted to děla tohle furt zapnu pc naběhne dolni lišta de vidět jen obrys,myš se seka a nemužu nanic kliknout tak to několikrat resetuju a jede to pc sem hodně čistil nechal sem jen 2 hry ktere sem dokonce přeinstaloval skoro to blbnout přestalo a ted to zas děla tohle:Zapnu pc zasekne se na obrazku vitejte pote to naběhne jen obrazek plochy otevřu přes ctrl alt delete odhlasim se a přihlasim a jede to nechal sem all pročistit přes adwanced system care 5 zapnu pc a naběhne černá obrazovka a myš předem děkuji za pomoc.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problem s pc
Pokud ti na klávesnici fungujou klávesy , a . (čárka a tečka), používej je v psaném projevu všude tam, kde bys v mluveném projevu udělal krátkou pauzu, případně klesl hlasem. Významně to prospěje možnosti zjistit, jaký je vlastně obsah tvého sdělení. Pokud ti nefungujou, kup si novou klávesnici. A taky se podívej do Pravidel, která jsi slíbil dodržovat, jak nemá vypadat název tématu. Ten tvůj je toho klasický příklad.
Téma přejmenováno
Téma přejmenováno
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Re: PC naběhne až po několikanásobném restartu.*
Tak vidím že mi nikdo nepomůže,a jen dostanu vynadáno no asi mi nezbývá neč dat počitači pusu na rozloučenou. 

- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
On by ti někdo pomohl kdyby ses naučil psát a nechoval se jako malý, ono se to fakt blbě čte. Mohl by sis uvědomit, že mi tu za to nejsme placení aby jsme někomu radily my to všechno děláme z vlastní dobré vůle. A když to někdo napíše tak, že si to musím několikrát přečíst, abych vůbec pochopil o co se vlastně jedná tak to není moc přijemný a spoustu lidí to odradí, a když ti to to někdo vytkne, tak ty zareaguješ, jako kdyby ti vyšlápl kuří oko
.
No nic začneme tím, že nám sem napíšeš co je to za sestavu (včetně značky zdroje) a taky co tam máš za OS a kdybys připsal i to co bylo měněno tak by to pomohlo.

No nic začneme tím, že nám sem napíšeš co je to za sestavu (včetně značky zdroje) a taky co tam máš za OS a kdybys připsal i to co bylo měněno tak by to pomohlo.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU

Takže řekl bych to takhle psát moc neumím sem silný dizgrafik a dizlektik(jemi 13)a tu sestavu zistím kde? napada mě dxdiag a v ovladacich panelech ale moc se tam nevyznam.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus se podívat v Everestu http://www.slunecnice.cz/sw/everest/
OT/ Já sem taky dyslektik, dysgrafik a ještě cosi a de to po mne přečíst
OT/ Já sem taky dyslektik, dysgrafik a ještě cosi a de to po mne přečíst

i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 7771
-
od StOrKcZ