windows media player 11
windows media player 11
Čau mohly byste mi pomoc? Jednou jsem nainstaloval wmp 11... chvíly šel ale pak nastala chyba, nejde spustit. Tak jsem ho skusil přeinstalovat ale to nepomohlo, tak jsem ho odinstaloval abych vrátil wmp 10 ale odinstalovala se jenom polovina, tak jsem zbytek skoušel odstranit ale asi po dvou vteřinách se to obnoví. skoušel jsem ho nainstalovat znova ale nejde to tak jsem skoušel nainstalovat starší verze ale to píše že není kontabilní s windows. nejde mi ani obnovit sistém do tohoto data ani do dřívejšího. prosim pomocte...!!
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Bohužel tě moc nepotěším pral sem se sním kdysy také nakonec se nakupily problémy a šlo to až přez přeinstalaci woken s formátem disku. MOžná že ná nekdo lepší nápad.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vymažeš všechen SW a začínáš jako kdyby si měl nově sestavený PC. Vše nahrát a nastvit znovu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- MarekRaušer
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
t
Tak nevím,ale mě funguje bez problémů.
I když ho moc nepoužívám.
I když ho moc nepoužívám.
NA BĚLEHRAD !!! CO JE TO ZA ŠVEJKOVINU !!! NIKDY NEMŮŽE BÝT TAK ŠPATNĚ,ABY NEBYLO JĚŠTĚ HŮŘ !!!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud se program obnovuje, máš pravděpodobně zapnutou obnovu systému. Jedině vypnout a po odstranění zase zapnout. Program řádně odebírat přes Přidat nebo odebrat programy. Pozor co dáš odebrat!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- MarekRaušer
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
o
Start-Ovládací panely-Systém-Obnovení systému-Vypnout nástroj...
NA BĚLEHRAD !!! CO JE TO ZA ŠVEJKOVINU !!! NIKDY NEMŮŽE BÝT TAK ŠPATNĚ,ABY NEBYLO JĚŠTĚ HŮŘ !!!
- MarekRaušer
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
j
Jinak používám Jet Audio nebo Power dvd.
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
On ten WMP se nerad pouští disku? Já jsem si nainstaloval WindowsSearch,ale žral mi 200 mega paměti,odinstaloval jsem ho, a ejhle,byl tam porád. Našel jsem si tedy přes jv16Tools a TotalCommander všechny soubory, složky a klíče, které měly s tím spojitost a vymazával jsem je ručně, stejně jako zápisy v registrech,ale chce to trpělivost, trvalo mi to dva dny.
Ale pro začátečníka je lepší si stáhnout nějaký program pro odinstalaci,takový, který ti zobrazí i to, co v nabídce Přidat/odebrat nevidíš, a odinstalovat přes něj,najít si složky,čistit registry. Pak si stáhnout WMP 10 a při instalaci dát opravit již instalovanou verzi.
A nic bych nepřeinstalovával.
Ale pro začátečníka je lepší si stáhnout nějaký program pro odinstalaci,takový, který ti zobrazí i to, co v nabídce Přidat/odebrat nevidíš, a odinstalovat přes něj,najít si složky,čistit registry. Pak si stáhnout WMP 10 a při instalaci dát opravit již instalovanou verzi.
A nic bych nepřeinstalovával.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
VWware Workstation Player-nelze vytvořit virt.Windows. Příloha(y)
od ski1961 » 26 srp 2024 14:46 » v Programy ke stažení - 6
- 5208
-
od ski1961
Zobrazit poslední příspěvek
26 srp 2024 15:48
-
-
- 0
- 3569
-
od aloe