Obtěžující odkaz Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

drazor
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Obtěžující odkaz  Vyřešeno

Příspěvekod drazor » 16 bře 2012 13:29

Tak nevím jestli to mám v pc. jenom já nebo jestli to obtěžuje i někoho dalšího. Když kliknu na stránky našeho fóra třeba na diskuzi o filmech a pak se chci vrátit tak se nic neděje.Tak jsem klikl v levém horním rohu na šipku „nejnovější stránky“ (používá se k návratu na minulou stránku, ať vpřed tak i vzad) a tam byly pod sebou dva odkazy (nikdy jsem na těch stránkách nebyl!!)
Hromadný e-mailing pro všechny
Vůbec netuším kde se to tam vzalo,dost mě to vadí a nevím jak tomu zabránit. Dělá se to stále, někdy jsou ty odkazy i dva za sebou. Má někdo ty samé zkušenosti??
Hledal jsem na Google co to je a pod tímto jsem našel stránky http://mailing.web-seo.eu/

Jen pro upřesnění,napsal jsem vlevo nahoře (win. explorer dvě šipky v kroužcích „ZPĚT K a VPŘED“ a vedle nich je šipka co směřuje směrem dolů (nejnovější stránky), pokud na ni kliknu při prohlížení stránek ukážou se stránky co jsem na nich byl.
Po mém kliknutí na odkaz ve fóru se ukáže daná stránka s příspěvky. Pokud se chci vrátit zpět tak je tam již zmiňovaný odkaz „Hromadný e-mailing pro všechny“ což jsou údajně nějaké reklamní stránky. Jenže když kliknu na tlačítko „ZPĚT K“ tak se nic neděje a stránka zůstává beze změny i po několikerém kliknutí na tlačítko zpět
Naposledy upravil(a) Myloš dne 16 bře 2012 13:56, celkem upraveno 1 x.
Důvod: 1) Sloučení příspěvků, 2) Odkazy NEPATŘÍ! do code. Jak na ně asi máme klikat? 3) Za čárkami a tečkami prosím dělej standardní mezery. Tohle není SMS, abys musel škudlit na každém znaku.

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Obtěžující odkaz

Příspěvekod jaro3 » 16 bře 2012 22:55

Vlož log z HJT:
viewtopic.php?f=70&t=5119
do sekce HiJackThis.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”