Dobrý den, mám problém s "rychlým ovládáním hlasitosti" vpravo v liště. Jak je např. silá signálu wi fi apod. Stáhnul jsem si nějaký program TaskbarRepairToolPlus! ale nevyznám se v něm. Předem díky za každé rady.
P.S. Nevím jestli je na místě kontrola HJT, takže zatím nevkládám log.
Nemám ovládání hlasitosti napravo v liště Vyřešeno
Re: Nemám ovládání hlasitosti napravo v liště
Klikni pravým tl. myši na šipku která zobrazuje skrytý tray ikony, dej vlastnosti a tam si vybereš co chceš/nechceš zobrazovat.
Just Fucking Google It!
Ano, k tomu jsem se také dostal. Bohužel u hlasitosti je vypnuto a změnit to nejde (je to tzv. zašedlé).
Neinstaloval jsi nějakej program kterej spravuje hlasitost v systému?
Jinak předpokládám že ovladače zvukovky nainstalovaný máš.
Jinak předpokládám že ovladače zvukovky nainstalovaný máš.
Just Fucking Google It!
No běhalo to v pohodě tudíž ovladače zvukovky by měly být ok. Všiml jsem si toho nedávno, myslel jsem si že se to spraví a ono nic. Instaloval jsem AudaCity což je program na nahrávání přes mikrofon, zkusím odinstalovat a napíšu. Dále jsem instaloval aktualizace grafické karty což si myslím že nemá vliv.
Odkdy to zmizelo? Zkusil bych obnovit systém z bodu obnovy pokud si mezitím neudělal milion změn v PC.
Popř. nainstalovat něco takovýho: http://www.stahuj.centrum.cz/uprava_plo ... ontroller/
Popř. nainstalovat něco takovýho: http://www.stahuj.centrum.cz/uprava_plo ... ontroller/
Just Fucking Google It!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš WinXP, tak Ovládací panely - Zvuky a zvuková zařízení - Hlasitost a tam zaškrtnout Zobrazit ikonu na hlavním panelu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak pohledat, jistě tam je něco podobného. Nemám Win7.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Je ale problém je v tom že to nejde změnit. Stačí číst.
Just Fucking Google It!
Když dám pravé na lištu>Hlavní panel>přizpůsobit>a u hlasitosti mám "zobrazovat ikony a upozornění" ale přesto to tam nemám. Když dám potom vypnout nebo zapnou systémové ikony tak u hlasitosti mám vypnuto a změnit mi to nejde, mám to šedé.
Jo já vim.
tux píše:Odkdy to zmizelo? Zkusil bych obnovit systém z bodu obnovy pokud si mezitím neudělal milion změn v PC.
Just Fucking Google It!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 8144
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
13 bře 2025 13:38
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 3139
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
21 zář 2024 10:40
-