Zdravim, včera jsem si chtěli dát lanku, byli jsme 4, dva měli stolní pc a dva jsme měli notebook. Vzal jsem doma Router (Asus RX 3041) Má normálně jeden přívod,, tam jsme nic nezapojovali a 4 zdířky, všechno jsme zapojili a když jsme zapli nějakou hru, tak to nešlo. Např. Flatout 2 někdo vytvořil, hru to normálně našlo, ale když jsme se chtěli z notebookama napojit, tak to psalo, že hra neexistuje, dva pc mohli hrát spolu a mi dva na notebookách taky. To samý např. u CS 1.6, dva na pc mohli hrát spolu, ale nám to nenašlo. Zkoušeli jsme zapnout, vypnout firewall, zakázet veškerý jiný připojení jako wifi atp. projel sem snad všechno nastavení jestli někde neni nějaký zákaz a nic jsem nenašel. Sdílet soubory nám normálně šly.
Jeden pc má wind. Visty, a zbytek máme W7.
Všechny kabely jsou v pohodě, doma na nich normálně používám net, router taky funguje, všechny zdířky. Zkoušeli jsme i switch s Wifi a stejně, ať jsem byl kabelem, nebo wifi, tak se mi nešlo připojit na hru, co měli kluci vytvořenou na pc.
Hry máme naprotosto stejné, jedna isntalace.
Netušíte někdo čim by to mohlo být ? přijde mi to jako nesmysl :X
Nejde propojit notebook a pc přes LAN
Re: Nejde propojit notebook a pc přes LAN
A jak jste měli nastavené IP?DHCP-automaticky všude?
Re: Nejde propojit notebook a pc přes LAN
Nechali jsme to automaticky. Už mi poradili jinde, ať si zjistím Ip Routeru a nastavíme si všichni IP :) tak zkusim a snad to pujde .)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 8556
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
28 bře 2025 21:30
-
- 7
- 4127
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9143
-
od vasekpetr1
10 pro 2024 17:05
-
-
- 7
- 3886
-
od buchtik
18 srp 2024 19:26
-
-
Instalace Office 2021 přes Deployment Tool Příloha(y)
od atari » 30 lis 2024 15:21 » v Kancelářské balíky - 5
- 3406
-
od atari
01 pro 2024 20:23
-