Dobrý den.
Zakoupil jsem Battlefield 3, stáhnul jsem to z Originu, nainstaloval patche apod. a když se snažím napojit do hry tak se nic neděje, jen to prostě neustále dokola načítá a z lišty mi to ještě vyhodí do aktivního okna Origin, nechápu co se děje a proč vždycky musím mít takovéto otravné problémy s hrami, snad jste někdo tento problém měl a nějak jej vyřešil, děkuji.
Horic
Problém se spouštěním hry Battlefield 3 Vyřešeno
- HoricGAMER
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém se spouštěním hry Battlefield 3
máš stažené aktuální ovladače na grafickou kartu?
asus p8p67 rev.3 | intel i5 2500k | Asus Matrix 5870 platinum | 8Gb DDR3 1333 Mhz RAM | 1TB WD | Corsaire cmpsu-750tx | 24'' LG Flatron | Razer Megalodon | Razer Lycosa Mirror | Razer Gloliathus alpha | Logitech G9x
- HoricGAMER
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Teď co jsem koukal předchvílí tak nemám, tak jsem si teda stáhnul, že je nainstaluju a nic mi to nenainstalovalo, že prý failed.

Nabootuj nouzový režim, odinstaluj stávající ovladače, restartuj, nainstaluj nové ovladače, restartuj.
Just Fucking Google It!
- HoricGAMER
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Takže, vlezu do c:\NVIDIA\DisplayDriver a následně tam mám 3 složky s těma určitejma updatama, jak to mám smazat?

to rozhodně nedělej :)
pro ideální efekt nainstaluj http://www.zive.cz/programy/driver-cleaner/pr-340
potom restartuj pc a zmáčkni F8. Jdi do nouzového režimu. Pak jdi do ovládacích panelů -> odinstalovat nebo změnit software. Tam najdeš Nvidia display drivers. Odinstaluj je. Pak zapneš Driver Cleaner a v něm odinstaluješ zbylé fragmenty ovladačů které tam můžou dělat neplechu.
pardon že píšu jak obyvatel jedličkova ústavu, ale už se mi klíží oči :)
pro ideální efekt nainstaluj http://www.zive.cz/programy/driver-cleaner/pr-340
potom restartuj pc a zmáčkni F8. Jdi do nouzového režimu. Pak jdi do ovládacích panelů -> odinstalovat nebo změnit software. Tam najdeš Nvidia display drivers. Odinstaluj je. Pak zapneš Driver Cleaner a v něm odinstaluješ zbylé fragmenty ovladačů které tam můžou dělat neplechu.
pardon že píšu jak obyvatel jedličkova ústavu, ale už se mi klíží oči :)
asus p8p67 rev.3 | intel i5 2500k | Asus Matrix 5870 platinum | 8Gb DDR3 1333 Mhz RAM | 1TB WD | Corsaire cmpsu-750tx | 24'' LG Flatron | Razer Megalodon | Razer Lycosa Mirror | Razer Gloliathus alpha | Logitech G9x
- HoricGAMER
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Yar1n, máš pravdu, radši jdu spát a udělám to zítra, nechci si nějak hloupě poškodit PC. Každopádně mam i teď od Originu či co mi vyhodil oten error, že to je je ovladačema. Tak já tedy jdu a dík za pomoc všem :) See you later :)

Choď do zložky s hrou a nájdi si spúšťací súbor "bf3TM.exe" a vymaž z neho "TM". Malo by to fungovať, ak nie, tak skús hru spúšťať z iného prehliadača (nezabudni nainštalovať plugin) a ak nepomôže ani to, tak napíš, čo máš za OS a zostavu.
► Zobrazit spoiler
- HoricGAMER
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Ve složce se hrou soubor bf3TM.exe není, hru jsem stahoval přímu z originu, takže ji mám ve složce "Origin Games". Včéra jsem zkoušel Google Chrome, ještě zkusím Firefox.
Mmjn, zapomněl jsem na tamto co mi předtím i ta hra házela ohledně těch driverů, jdu to teda ještě promazat přes ten Safe mode a ozvu se.
Ještě bych se rád zeptal jak mám ten Driver Cleaner použít?
Mmjn, zapomněl jsem na tamto co mi předtím i ta hra házela ohledně těch driverů, jdu to teda ještě promazat přes ten Safe mode a ozvu se.
Ještě bych se rád zeptal jak mám ten Driver Cleaner použít?

A to pouštíš SP ? nebo MP ? že se ti hra nepusti ? z Battelogu ?
- HoricGAMER
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Zkoušel jsem oboje, ani jedno nejde (Momentálně se na opravu vykašlu, volal jsem bratrovi, který tomu taknějak rozumí a kdyby i on byl bezmocný tak se na vás obrátím; každopádně dnes se na to příjde mrknout)
Naposledy upravil(a) HoricGAMER dne 19 bře 2012 16:25, celkem upraveno 1 x.

A ve správci uloh to máš jako spuštěné ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3493
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36