Herní PC doplňky

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

EsFlun
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Herní PC doplňky

Příspěvekod EsFlun » 19 bře 2012 14:57

Když hraješ závodní hry zmáčkneš šipknu nahoru a doleva, tak jeden doleva a přidáváš i plyn, a tohle jako taky funguje jen na herních klávesnicích jo ? :D :D Mě je to tak v celku jedno, klidně ať si koupí klávesnici za 5k :D :D Stejně na ní polovinu věcí nevyužije a bude na ní z 80% využívat tlačítka "wasd" :D
i3 3220 3.3 GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS B75, Kingston HyperX black 4GB, AMD Radeon HD 6850 OC, Samsung 250gb HDD, Fortron HEXA 500

Reklama
Orcus
člen Security týmu
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod Orcus » 19 bře 2012 15:01

Už to chápu! Problém není v klávesnici, ale v Tvým vyjadřování.
zmáčkneš napřiklad to "w" a "a" zároveň tak jdeš jen do jednoho směru a ne do dvou !

Z toho plyne, že buď jedeš rovně(tjs. přidáváš plyn) nebo doleva. A teď mi tu zas tvrdíš, že Ti to normálně funguje. Takže co teda?

Btw. hotkeye jsou dost důležitý klávesy. Ale někdo rád ztrácí čas klikáním či různejma kombinacema. :smile:
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí. :fire:

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.

Pár rad k bezpečnosti PC.

Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix

Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

DxGamer
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod DxGamer » 19 bře 2012 15:06

EsFlun
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod EsFlun » 19 bře 2012 15:10

Teď jsem tě zas nepochopil ja :D Mě to jde, proč by mi to nešlo, jde to každé klávesnici ale nebudeme to řešit :D Herní jsou hezčí než klasické :D Vem nějakou Razer a nebo Logitech.
i3 3220 3.3 GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS B75, Kingston HyperX black 4GB, AMD Radeon HD 6850 OC, Samsung 250gb HDD, Fortron HEXA 500

DxGamer
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod DxGamer » 19 bře 2012 15:11

Razer a steelseries Jasná volba v herních doplncích ;) kdo ma jinej názor tak je Blázen :D

Poky
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Poky » 19 bře 2012 15:13

AiK píše:Díky, tu myš jsem našel na Alze (http://www.alza.cz/razer-deathadder-bla ... .htm#popis ) A mají tam i tu klávesnici :). ( http://www.alza.cz/razer-blackwidow-ult ... .htm#popis )

A ještě bych se chtěl zeptat co si mám mám nejdřív koupit (myš nebo klávesnici)?

Ještě z tou podložkou*
*A ještě bych se zeptal kdo hraje FPS hry.Jestli používáte podložku.Když mám podložku tak mám úplně s pocenou ruku.A když hraji např.RPG hru a používám podložku tak se mi vůbec nepotí ruka.*

Na FPS rozhodně kup první myš, tam na té klávesnici tolik nezáleží.
Co se podložek týče tak já používám Razer Goliathus a s žádným pocením problém nemám, ale to bude spíš tím "stresem", co prožíváš při hrání FPS, kdežto RPG je taková oddechovka. :)

Mimochodem aby to neznělo, že tu slepě propaguji Razer - ta podložka je čistě náhoda a nemohu si ji vynachválit, myška je opravdu téměř bezkonkurenční v té cenové kategorii a klávesnici bych ti rád doporučil jinou, ale jiné mechanické se tu prostě neprodávají a co jsem s tou BlackWidow dělal, tak to působí dost solidně i zpracováním.
- - - - - - - - - - -

Jinak citrone ty seš taky jelito. :)
U té mechanické klávesnice (zde zmíněné Razer BlackWidow) nejde o žádné extra funkce nebo makra. Jde tam o komfort toho stisku, celkové kvalitě zpracování a kvalitě odezvy.
Tvoje argumentace zní, jako kdyby si člověku, který jezdí každý den na kole X hodin, doporučil nějaký plastový tuhý šmejd místo kvalitního kola proto, že že přece u obojího stačí šlapat a obě jedou do všech směrů. ;)

EsFlun
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod EsFlun » 19 bře 2012 15:15

DxGamer má pravdu. Steelseries má lepší myši než Razer, takže vem tu myš co poslal "dx".

Poky: Tady je taky napsáno jako u razer že má "ultra rychlou odezvu" a stojí 372kč :/ :D :D http://klavesnice.heureka.cz/e-blue-cobra/ myslíš, že nelžou ? :lookround: XD

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Herní pc 40k
    od Lea11111 » 09 led 2025 15:58 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    3
    1752
    od Dyonysos Zobrazit poslední příspěvek
    10 led 2025 01:31
  • herní PC pro QHD
    od Lanther » 15 lis 2024 14:59 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC