Špatné zobrazování na 2 monitorech

...

Moderátor: Mods_senior

pee.tr
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Špatné zobrazování na 2 monitorech

Příspěvekod pee.tr » 21 bře 2012 07:51

Zdravím, předem se omlouvám za nepřesný popis tématu, ale nenapadá mě, jak lép to stručně nazvat. Používám 2 monitory, přičemž většinu práce dělám na tom druhém, vedlejším, i když je fakt, že některé programy musím pokaždé na ten vedlejší napřed přesunout, neboť stále starují na hlavním. Minulý týden jsem si zaktualizoval ovladače grafické karty tak, jak mi to již pokolikáté čas od času naskočí online nabídnuto. Myslím, že právě od té doby mám problém, o jehož řešení zde prosím. Dám příklad třeba na mozille. Prohlížeč mám na vedlejším monitoru, chci si něco ze stránky stáhnout a vyskočivší dialogové okno "uložit jako" mi vyskakuje na monitoru hlavním. Musím tedy stále lítat s myší sem a tam. Nedá se to nějak vyřešit, aby to bylo jako dřív vše na vedlejším monitoru, kde daný program používám? Případně zda se nedá nastavit i to, kde (na kterém z monitorů) se daný program má spouštět? Děkuji.
ASUS P5Q3; Intel C2D E8400 3,00GHz; 2GB DDR3 1333, NVidia GeForce 210 1GB; Technisat SkyStar HD2; Thermaltake VI10; Seasonic 500W; WD 1TB; LG DVD-RW.

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s DD příkazem, co dělám špatně? Příloha(y)
    od drobino » 13 pro 2024 19:21 » v LiNuX a ostatní alternativní OS
    7
    6029
    od drobino Zobrazit poslední příspěvek
    22 pro 2024 12:47
  • PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
    od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet)
    14
    7996
    od Renee Zobrazit poslední příspěvek
    19 srp 2024 14:01

Zpět na “Vše ostatní (sw)”