Ahoj,
mám v práci Windows 7 Professional.
Určité soubory potřebuju mít na ploše na určitém místě. Např. vpravo dole. Když v souboru pracuju a během práce uložím (symbol diskety), tak se soubor přemístí na levou stranu plochy. Když zavřu a uložím při zavírání, tak se nepřemístí. Tahle chyba se vyskytuje jenom u wordu.
Jak docílit toho, aby se soubor nepřemisťoval i při uložení během práce?
Díky za tipy
Mary
Ještě doplňuju, že jsem zkoušela soubory dát na místo a aktualizovat plochu = nepomáhá.
Teď jsem si všimla, že jsem dotaz zadala do špatného tématu (je tu i téma Win7). Ale neumím ho přemístit, tak se omlouvám :-)
Win 7 Pro: přemisťování word souborů na ploše při uložení Vyřešeno
Re: Win 7 Pro: přemisťování word souborů na ploše při uložen
samael.35:
v odkazech jsem našla návod, jakým způsobem ukládat soubory. Ale mám jiný problém.
Soubor se mi během práce=při automatickém uložení (nebo při uložení manuálně během práce, tzn.bez zavření souboru) uloží na jiné místo na ploše. Tam zůstane. Jako když něco maluješ na papír v pravo dolu a obrázek se ti ukáže vlevo uprostřed
Když uložím na konci práce = na dotaz při zavírání souboru kliknu na ANO uložit, tak soubor zůstane na místě.
dokonce jsem teď nechala přeinstalovat office a nepomohlo to...
v odkazech jsem našla návod, jakým způsobem ukládat soubory. Ale mám jiný problém.
Soubor se mi během práce=při automatickém uložení (nebo při uložení manuálně během práce, tzn.bez zavření souboru) uloží na jiné místo na ploše. Tam zůstane. Jako když něco maluješ na papír v pravo dolu a obrázek se ti ukáže vlevo uprostřed

Když uložím na konci práce = na dotaz při zavírání souboru kliknu na ANO uložit, tak soubor zůstane na místě.

dokonce jsem teď nechala přeinstalovat office a nepomohlo to...
Nevím sice jak problém vyřešit ale kyby se ti to nepodařilo tak si nainstaluj tenhle program, můžeš si na ploše vytvářet okýnka do kterejch si ty soubory/složky můžeš přetahovat, z těch už by se ti na začátek plochy přesouvat neměli. Pokud vim tak se daj udělat i plně transparentní takže by ani neměli bejt vidět.
Just Fucking Google It!
Díky, prográmek zkusím. Teda jestli mě to pustí nainstalovat. Jde totiž o pracovní PC a mám určitá omezení. Pokud mě to pustí, tak potom napíšu, jak vyhovuje. A když bude vyhovovat (vypadá to na šikovný prográmek
), tak dám jako vyřešené.
Tak jsem nainstalovala, vytvořila "okýnka", ale nebylo to podle mých představ. Ale zato ikony se nehly
Pak jsem zrušila okýnka, odinstalovala prográmek a ikony zase zlobily. Zkusila jsem znovu nainstalovat, nevytvářet okýnka a nevím jak je to možný, ale FUNGUJE TO
VYŘEŠILO TO MŮJ PROBLÉM
Ikony zůstáváj i při výše popisovaném postupu, kdy se přesunovaly, na své místě.
Díky a dávám vyřešeno...M.

Tak jsem nainstalovala, vytvořila "okýnka", ale nebylo to podle mých představ. Ale zato ikony se nehly

Pak jsem zrušila okýnka, odinstalovala prográmek a ikony zase zlobily. Zkusila jsem znovu nainstalovat, nevytvářet okýnka a nevím jak je to možný, ale FUNGUJE TO

Ikony zůstáváj i při výše popisovaném postupu, kdy se přesunovaly, na své místě.
Díky a dávám vyřešeno...M.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3238
-
od BigSandy
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 18:58
-
- 4
- 3008
-
od Grander
02 dub 2025 15:29
-
- 10
- 4931
-
od Riviera kid
16 čer 2025 06:56
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4840
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
-
- 5
- 3621
-
od L.L