Ahoj Muj kamarád má tuhle Základni desku http://www.alza.cz/gigabyte-h61m-ds2-d262888.htm
a chce si Koupit grafiku Radeon HD 6770 http://www.alza.cz/sapphire-hd-6770-d271714.htm
Otázka zni jestly ta Grafická karta bude stačit na Moderní hry při procesoru Intel Celeron 2,4 gHz děkuji za odpověd DxGameruv Kamarád Martin
Rada pro Kamaráda Vyřešeno
Re: Rada pro Kamaráda
Proč zakládáš další témata nemáš nějaky už otevřený ? Jo a neříkej pro kamaráda to je snad všem jasnýý.
DxGamer mě pučil učet abych se zeptal tak se ptám nevim co se děje potřebuju jen radu než to obědnám
A co zdroj ? abych nebyl OT ?
Vidím ,že oba píšete "obědnám".. + oba stejnou grafiku a desku jak zajímavé
Vidím ,že oba píšete "obědnám".. + oba stejnou grafiku a desku jak zajímavé

Zdroj Mám 500W
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Milý Martine, proč si nezaložíš svůj účet? Je totiž zajímavé, že krom účtu ti půjčuje dle IP i svůj počítač. Stejně tak úvod "Ahoj můj kamarád" a konec "díky DxGamerův kamarád" jaksi svádí k tomu, že to kamarád DXGamera vybírá svému kamarádovi. Anebo se sám DxGamer zamotal do svých řečí...
Stejně tak je zajímavá shoda v libování si ve psaní bez diakritiky... Kdy už vyrosteš?
Stejně tak je zajímavá shoda v libování si ve psaní bez diakritiky... Kdy už vyrosteš?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Pokračuj tady nehraj si na nějakýho kamaráda = viewtopic.php?f=39&t=83579&p=621571#p621571
prosim poradíš mi jestly si to mam Koupit ? nebo ne aby to sedělo abych to nekoupil a nesedělo to do Základni desky
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Komu není rady, tomu není pomoci. Včera jsi dostal žlutou kartu za SPAM (neustálé zakládání témat na jedno a to samé) a jak jsi se poučil? Přišel jsi dnes s novým tématem...moje odpověď je druhá žlutá a týdenní BAN. Tvoje nesmyslně zakládaná témata budou dodatečně sloučena....ikdyž se v tom těžko kdo vyzná 

Naposledy upravil(a) Ltb dne 22 bře 2012 15:11, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesun do správné sekce
Důvod: Přesun do správné sekce
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní PC pro kamaráda důchodce
od Speed_dead » 14 říj 2024 17:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 29
- 7511
-
od Speed_dead
Zobrazit poslední příspěvek
23 led 2025 16:39
-
-
- 3
- 3074
-
od PavelKilleR
13 čer 2025 15:10
-
- 4
- 1906
-
od Ondrejjj
11 pro 2024 11:01
-
- 3
- 3493
-
od windroid2
12 kvě 2025 13:20
-
-
PC okolo cca 25k (Kontrola a rada ohledně HW)
od Mr.N00B » 04 dub 2025 18:37 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2247
-
od Alferi
05 dub 2025 11:36
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”