Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli se u normální wi-finy (tp-link T"-WR841ND), když se nastavuje, tak jestli se může začínat tím, že rovnou zadám do prohlížeče tu IP 192.168.1.1. Nebo musím nutně začítat tím, že vložím do pc cd? Chci vědět jenom tohle. Jinak všechno už asi vím
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
tož, jako já když jsem koupil TP-link, musel jsem mít ovladače, pak jsem se připojil na wifi, a když už jsem byl připojený, tak jsem nezadával žádnou IP, prostě net už mi šel
CPU: Intel Core i7 3.9 Ghz v Turbo GPU: NVIDIA GEFORCE GTX 760 4GB RAM: Kingston HyperX 16 GB SSD: KingSton 60GB pro systém, 540 Mb / s R, 520 Mb / s W HDD: WD 1 TB 7200 ot / min ZD: GIGABYTE GA-H87-HD3 - Intel H87 OS: Windows 7 Home Premium 64bit
No k wi-fině je dodáváno cd. A ptám se, jestli se nutně musí do pc stčit. Abych to mohl nastavit. Jžš, na nic víc odpověď nechci
Dube , není problém ho do pc dát, ale ptám se jestli je nutnost ho tam dát. Nebo mi tedy popiš, čím mám při zprovoznění netu začít. Já už nevím jak to jinak vysvětlit???
Prosímtě kokossáku, já chci jenom vědět, jak začít se zprovozněním této wi-fi, nic víc...
Tak já jsem normálně router připojil, pak jsem na ntb se na wifi připojil a zapl net, jako ještě záleží, jak to máš připojené, určitě se někdo objeví, kdo ti poradí, Tohle já nevím, mě to prostě frčelo hned určitě se někdo najde, počkej :-)
CPU: Intel Core i7 3.9 Ghz v Turbo GPU: NVIDIA GEFORCE GTX 760 4GB RAM: Kingston HyperX 16 GB SSD: KingSton 60GB pro systém, 540 Mb / s R, 520 Mb / s W HDD: WD 1 TB 7200 ot / min ZD: GIGABYTE GA-H87-HD3 - Intel H87 OS: Windows 7 Home Premium 64bit
Nebo použil jsi k tomu to co, které se k té wi-fině dává?
Normálně to propoj jak máš a pak zadej tu IP do prohlížeče, přihlaš se pod default heslem a jménem a nastav to. CD je k tomu, aby to to navigovalo co a jak zapojit a kam kliknout...
mám výše uvedený router a cca jednou za týden vypadne WIFI připojení k mobilu a TV. Nejde to pak třeba celý den. Zkoušela jsem i přes ethernetový kabel, chvíli šlo a pak zase ne.
Poskytoval ISP je O2, tento router TP Link mám v 1....
Poslední příspěvek
a co tak Asus RT-AX 58U?
Na rovnakej stránke stojí o 300Kč viacej.A čo sa týka parametrov,AX3000 je na tom lepšie.
Zdravím, rád bych si složil PC okolo 20k vše krom windows.
Rád bych Zák. desku AM4, CPU od ryzen a GPU rtx. Není to podmínka ale když budete mít nějakou radu na změnu tak budu jen rád (ale AM5 nechci ani nechci nic z bazaru) rád bych si po prvé...
Dobrý den,
spravuji dítěti přístup k telefonu pomocí aplikace Family Link od Google.
Nedaří se mi však připojit takto spravovaný účet dítěte do klienta Outlook.
Na radu Ai jsem povolil přístup třetích stran, aktivoval 2FA, zkoušel místo IMAP použít...
Poslední příspěvek
Jediné řešení, které jsem byl nucen aplikovat spočívalo v odebrání hlídání daného dítěte v aplikaci rodiče.
Následném připojení účtu do Outlook a opětovném nastavenení Family Link pro dané dítě.
Kostrbaté, avšak funkční. Nastavení aplikace trvalo...
ahoj snažím se najít přesnou spotřebu energie (počet wattů) za den u tp-link archer ax73.
Našel jsem jenom tyto údaje: 12 V ⎓ 2.5 A a neaktualizovanou databazi wifi routerů -
U modemu ZTE F601 je spotřeba podle tétto stránky až 7W.
Spotřeba je...
Poslední příspěvek
Spotřeba se prostě dnes už řeší, s tím je třeba počítat. Pro měření spotřeby routerů při recenzích používám wattmetr Geti:
Kdyby tazatel chtěl třeba tip, co koupit :-)
Jinak jak píše petr - vypínat všechny spotřebiče, které necháváš ve standby. A...
Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 (s podpora do 2031) Pokud Windows 10 Pro, tak Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021? Spousta internetových překupníků s licecemi nabízí licenci, podpora 10 let do roku 2031, CZ lokace - v Českém jazyce, pro MS...
Poslední příspěvek
Dotaz byl, kde licenci koupit. Pokud ta licence nema byt legalni, nema smysl za ni komukoliv platit.
Legalni zpusob ziskani Enterprise licence viz vyse, nelze instalovat Enterprise na pocitac ke kteremu
neni porizena OEM licence Professional a ta...