Síť s vykřičníkem
Síť s vykřičníkem
Mám problem s integrovanou sitovkou Atheros L2,je u ní vykřičník jako v dolní liště ve Windows XP. Zkusil jsem už i všechny ovladače na motherboard asus mx1/333, ale marně. Když použiju Hackintosh což je Mac OS na PC tak síťovka funguje. Ale s originálníma Winama ne a zkusil jsem XP i 7
-
- Pohlaví:
Re: Síť s vykřičníkem
Asi potřebuješ ovladače pro síťovku pro tvůj - správný systém. Najdeš je na stránkách výrobce základní desky.
já je našel pro xpéčko a pro mojí desku, ale sitovka se najde a pripojeni ma vykřičník a když dám opravit síť dostanu hlášku že síť nejde opravit protože nejde dokončit obnovení adresy IP, jako když je někde seknutej kabel, ale pod Mac OS funguje jenže nač strkat Mac OS do PC které je na hry. Ale všiml jsem si že když zapojím kabel do integrované Atheros jakoby se to dlouho pripojoval a kdyz dám kartu do pci je to pripojeny hned. Jenze mám tam 2xPCI v jednom potřebuju mít digitalizační kartu. V druhým mám sítovku ale už tam nemůžu dát lepší grafiku než integrovanou. nové grafiky zaberou více místa dvě pozice a v pci-e 1x je zvukovka
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Jenže ono je to tak síťovka se najde, ale ta ikonka informující o připojení k síti ukazuje vykřičník.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Máš správně nastaveny parametry sítě IP adresu, DNS? Mrkni zda není novější BIOS, zda neřeší nějaké problémy se síťovkou.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Vše mám na automat a zde posílám výpis ipconfig sitovka v pci jede, ale planuju koupit grafiku a pokud bude mít obrovský chladič bude muset sítovka prič a digitalizacni kartu tam musím nechat a zvukovou taky jak je videt integrovany atheros reaguje jinak než realtek ve slotu. při stejném zapojení do stejného routeru. na tuty desce nikdy prave ta sitovka nesla a puvodne nsel ani jeden z pci slotu karta se v nem nasla ale hlasila ze ovladace nejsou ty pravi a kdyz jsem ji dal do pci vedle okamzite se nainstalovala jedine co pomohlo natahnout novy bios ale sitovka atheros nejede dal ale sloty uz funguji korektne, ted jsem zjistil ze muj routermodem zyxel p660HN ten počítač s tou chybou identifikuje přesně jeho název ale ostatní počítače další dva ho nevidí a on sám ty ostatní taky nevidí a nemůže se připojit k internetu